Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Tänker på Dig, mig, allt som vi haft, saknar och sörjer

Av Tove Birkeland Brandt - 13 mars 2011 10:40

Ja jag vet du gillade inte att mamma var ledsen, nej du gillade inte när någon var ledsen, du var för känslig, min underbare kille, du var så fruktansvärt känslig. Det går inte en sekund utan att jag tänker på all vi haft, vi du och jag. Du gjorde så jag hade kul, jag undrar om jag tillförde lika mycket i ditt liv som du gjorde till mitt älskade lilla Kim. Jag undrar ibland om du hade sörj mig lika hårt som jag sörjer dig nu om jag gett upp, dumma tanke, jag är ledsen, så klart du hade. Jag vet att du älskade mig.

Livet är en karusell som aldrig stoppar när man vill, det rör sig hela tiden än dit och än hit och man kan inte styra fast man tror sig kunna, varför stannade du inte kvar på karusellen, varför fortsatte du inte åka. Jag tänker på dig och flickvännen, hon är ju så söt och verkar ju så himla rar, jag fattar inte att du kunde skita i henne, ni planerade ju framtiden, hur kunde du överge henne? Hon älskar Dig, du hade hennes kärlek, fattar inte ett dugg av det som hänt, jag kan aldrig förstå att du lämnat allt, det fanns så mycket att leva för.

Jag tänker allt för ofta på dig i din kista, du ligger där med dina kläder, dina smycken och med nallen som du dragit på sedan du var liten, han fick följa med dig hela vägen. Jag tänker på hur du såg ut, jag tänker på att jag strök ditt hår och att jag ber att du ska förlåta mig för att jag inget fattat, herregud om jag ändå hade förstått, så jag sluppit se dig så där. Mitt barn i en kista.

Jag vill fortfarande inte fatta att du är död, jag vill ju bara att du kommer hem, varför kan du inte komma hem?

Men det är ingen dröm och det är sådan smärta, nu kommer det snö igen, passar mitt humör, jag är lika grå inuti som vädret avger sig på utsidan fönstret. Vilket helvete man befinner sig i, men jag räknar kallt med att tiden skall hjälpa mig, att jag ska må bättre till slut.

Du ville ha lugn och ro runt dig, har du det nu? Slipper du bråkande människor?

Jag tänker på hur allt var för dig, din diagnos"Aspergers syndrom", hur du tänkte på allt, hur du uppfattade saker, vi kanske gjorde saker som du uppfattade fel, du hade inte samma känslouppfattning som oss, du var så fruktansvärt intelligent, men du var känslig.

Du tålde inte att bråka med folk, att inte genst bli sams, det blev för mycket i ditt inre, jag vet att du hade bråkat med någon innan du tog ditt liv och att denne inte blev sams med dig igen, att denne någon vägrat prata med dig, att du blev hittad där hängande dagen efter, var det därför du gick din väg, blev det för mycket för dig med bråket? Du hatade bråk?

Tänk om jag ändå visste varför du valde att göra så här när du var kär och du var älskad av så många?

Jag tror jag vet, jag tror faktiskt att jag vet, men jag kan inte få ditt svar, det är tomt och jag kan aldrig få det konkreta svaret, varför Kim?

Jag har så ont i min själ, du var min underbare son och inget kan hjälpa mig att minska min förlust eller den fruktansvärda smärta som råder i mitt inre. jag vet inte ibland hur jag ska orka, men på ett konstigt sätt drivs jag vidare, jag tvingas framåt, måste orka så många älskar mig, behöver mig. Men jag saknar och det gör ont.

Ja nu har det  gått 2,5 månad sedan det hände, vart har de tagit vägen, vad är skillnaden? Jag gråter inte hela tiden, jag gråter ibland, jag saknar inte lika mycket, jag saknar mera. Jag förstår att du inte kan komma tillbaka, men vill det ju ändå. Annars är det samma, jag har mist min son.

Mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Söndag 6 maj 09:08


  Känns i varje fiber av kroppen att våren har kommit. Det gör ont när knoppar brister sägs det och jag håller med. Sjön är öppen och från köksfönstret glittar vattenytan så vacker. Ute på åkern vandrar ett stiligt hägerpar. Lång tid har gåt...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 1 jan 18:34

Tänk imorgon har det gått 7 år sedan du tog ditt liv älskade hjärtat. Åren går och vi sliter hela tiden. Själv jobbar jag med den psykiska biten allt sedan du gav dig av. Sömnen uteblir och tabletter är min enda möjlighet att sova. Ibland känner j...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 09:34

Sitter och går igenom samtalet med mamma igår. Känner hennes ensamhet, hennes stora sorg och övergivenhet. Att vakna upp till livet och inse att ens människovärde inte finns. Jag har försökt hjälpa henne genom att prata med kyrkan. Bett dem att be...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 07:44

Kan inte sova. Fylld av tankar och saknad. Tänker på alla er jag har på andra sidan och jag hatar att befinna mig i efterlivet. Sorgen släpper aldrig sina klor om det inte. Känner vanmakt över livet och allt det vi tvingas genomgå. Orken som rinn...

Av Tove Birkeland Brandt - 23 oktober 2017 07:49

Kommer nedan

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se