Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

50 minuter till ända... och du fick gå

Av Tove Birkeland Brandt - 13 mars 2011 12:45

Med Evensence i örat, en bok och gångbandet har jag tillbringat 50 minuter, en kamp idag för jag hade träningsvärk då jag gick på redan. Nu vatten och lite kaffe och så ska jag duscha, sedn måste jag ta itu med matlagning tills älsklingen kommer hem, det blir ugnsstekt falukorv idag, skall göra mycket tunna skivor i den så den blir knaprig och god och till det får det bli nudlar har jag tänk, lätt och gott idag.

Det blev inte att jag läste lika mycket idag då jag gick eftersom jag glömde brillorna på köksbordet men jag tyckte det kvittade. Läser en bra bok om att lära sig att då man misslyckas ändå lyckas, grundtänket är att våga är att vinna.


Jag vågade ta chansen, jag vågade föda dig och jag vågade älska så även om jag förlorat har jag vunnit i massor, för jag fick ju ha dig till låns i nästan 18 år och Gud så jag älskat dig min son. Jag är en vinnare.

Jag har en bättre dag idag, det är skönt för jag behöver vila i mitt inre, jag behöver känna frid, kanske beror det på att vi pratade om dig igår, jag fick byta ut en del av mina tankar mot de andras, jag tror att det hjälpte en del.

Jag funderar på att skriva en bok om ditt liv för vi har varit med om så mycket, jag tänkte kanske tillsammans med din syster efter att vi gjort klart minnesboken om dig. Jag hoppas du tycker det kan vara en bra idé, ja även om ingen vill ge ut den sedan så kan vi ju ha den själva för att minnas dig. Men jag ska läka lite först, jag orkar inte nu, det är bara tankar lilla hjärtat, inget mera. Vi får se, men jag vill. Du var så betydelsefull och jag vill att världen skall veta det, jag vill att alla ska veta att du fanns här med oss andra och att du med din empati, gjorde skillnad för alla.

Det är så obeskrivligt overkligt att tänka på det du gjort, att du tog ditt liv, det känns så INTE DIG, jag vet inte, får inte ihop det, men jag måste acceptera en dag att så är det, så ser verkligheten ut. Du är borta och det gör så ont ska du veta, för oss alla.

Helena hon sknar sin lille storebror, ja du kallade dig alltid för storebror även om du var lillebror, kanske var det så att du kände att du behövde vara en storebror och nu saknar hon detta, hon saknar dig så fruktansvärt mycket, det gör Laila också men hon säger inte så mycket. Hon har kanske andra att prata med istället, jag vet inte eller så stänger hon sorgen bara inne, det kan inte jag, jag vill skrika ut det, JAG HAR MIST MIN SON; JAG MÅR FÖR JÄVLIGT!!!!

Hör du det Kim?

Jag minns med värme små saker om dig, du värnade om alla, allt från kryp till människor, du var en helt fantastisk människa, att du inte kunde förstå att vi tyckte det, jag tänker på att du sagt din syster att du kände ett utanförskap, jag fattar inte vi gjorde allt för att du skulle var en del, verkade det som vi var själcentrerade istället? Förstod du inte det vi ville säga Dig? Att du betydde allt, du var en av oss och vi var en av Dig.

Jag vet inte längre vad som är bak och vad som är fram, vårat liv har blivit så tungt, men som sagt jag har en bättre dag idag och jag dalar inte lika djupt, men jag tänker, en hel massa på dig. Kunde inte koppla bort tankarna på dig när jag gick idag så du fick dig en promenad på 50 minuter, ja för du var väl med och påckade på uppmärksamhet?

Jag tror det Kim och du har min uppmärksamhet, hela tiden allt är riktat mot dig.

En sådan oövervinnerlig kärlek jag känner för er barn och för Ståle och mina barnbarn och att en av er inte är här med oss, ja det är som en jätte satt sin fot över mig och krossat mig helt, trampat och trampat och trampat igen för att vara säker på att jag ska dö, för det känns vissa dagar som jag är en levande död.

Det är så synd att du inte kunde förstå vårat sätt, att du inte förstod att vi älskade Dig, för hade du gjort det hade du aldrig kunnat lämna oss älskade lilla Kim, men jag är en vinnare Kim, jag fick dig. Du var den bästa gåva en mor kan få och jag är lycklig i min vetskap, att jag är din mamma.

Alla kramar i världen till dig min underbara son  Mamma

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - 13 juni 2020 13:17

Idag har jag bakat en kalastårtebotten då jag ska iväg och träffa mitt barnbarn imorgon. Skall också göra en kycklinggryta att ta med mig dit så vi kan äta ihop. Min svärson skall roa sig med att byta ABS ringar fram på min bil. Intressant. Har hört ...

Av Tove Birkeland Brandt - 25 maj 2020 14:30

Har inte gjort något vettigt idag. Känns nästan lite skämmigt att slappa så här, men jag har varit så himla trött att jag bara inte orkat med att göra det jag borde göra. Ska i alla fall ner i källaren och hänga upp gardiner jag tvättat upp om en lit...

Av Tove Birkeland Brandt - 19 maj 2020 13:59

Dagen idag så har jag satt lite nya chilifröer, de är ju så viktiga här hos oss. Vi gör varje år vår egen chilikrydda, så härligt Jag har också passat på att omplantera lite tomatplantor så de får en egen kruka för att växa till sig i och det är mass...

Av Tove Birkeland Brandt - 15 maj 2020 17:23

Kan inte låta bli att tänka på tiden vi lever i, tiden som flytt och den som skall komma i våra liv. Är så nedstämd över att man så lätt glömmer vilken kappa man bör klä sig i, vart man hör hemma. Man börjar irra och hamnar längre och längre bort. Ka...

Av Tove Birkeland Brandt - 12 maj 2020 13:02

En ny trött dag igen, kan liksom inte vakna upp, är mer eller mindre halvvaken hel tiden. Ståle har varit i Arvika och jobbat morgon , hem och lunchat och farit för att jobba dag och kväll i Forshaga. Ja så här är det numera, ensamt och tomt. Finns i...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Ovido - Quiz & Flashcards