Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 19 april 2011

Fann ännu ett foto så lycklig jag blev

Av Tove Birkeland Brandt - 19 april 2011 11:14


Jag blev så lycklig för det var msn reklam, så lägger du till bilder i msn etc, jag klickade och min Live öppnade sig och jag klickade vidare på min skydrive, jisses jag hade lagt kort där så jag gick vidare i mapparna för att titta och jag fann då ett kort av dig älskade Kim, sådan som du alltid var med ett barn i din famn, på det här kortet är det William du håller om och bär på.

Du var så barnkär, jag blev alldeles varm inombords, du levde en stund, det var så fint och så fick jag fram bilden av tavlan du gjorde på Bergshöjden 1, jag var så stolt, din tag TR för Trane som du kallade dig. Älskade lilla Kim, jag saknar dig så otroligt, det är så svårt att som din mamma förstå varför du valde att Dö, jag gav dig livet för att jag vile du skulle leva, jag älskar dig över allt annat på jorden men nu är allt försent, du har rest i förväg till Nangijala. Men herregud vad jag önskar att du stannat.

Trasiga tankar virvlar runt i mitt inre, tänker på att de små inte får träffa dig mera, rädslan att de skall glömma bort dig, att du inte skall minnas dig mer i sina liv, Du som älskade dem så. Du borde stannat, det kommer ju snart en liten till, kanske har du gett din själ till denna lilla individ, kanske kan vi se lite av dig där, kanske är det så att vi kommer tillbaka på ett annat sätt, jag önskar det vore så.

Jag tände ditt ljus i går kväll, det brann så fint i din lykta och det brinner ännu, jag är glad för vår samlade kraft att ge dig en plats här hemma, Laila som gett dig så fina blommor och lyktan samt stenarna, vi andra som satt allt på plats och ordnat så nu är det fint.

Att ha detta nära och att vila sina tankar på, ska bara köpa den röda rosen jag bestämt ska finnas där för att symbolisera dig. Livet passerar revy, det hoppar upp bilder i mitt huvud, bilder av dig lilla hjärtat.

En tokig tanke kom, du blir evigt ung nu, din mamma känner sig gammal istället, jag som alltid känt mig så ung, det är över nu, du tog ungdomen med dig dit du for vännen. Jag bär en ryggsäck fylld av plågor, en ryggsäck fylld av ångest, allt det jag inte gjort, allt det jag inte sagt och jag kan inte lämpa över den på någon annan för den är bara min att bära, det är mina skuldkänslor, min otillräcklighet som ligger där i, inte någon annans.

Det är så tungt att bära, så tungt att leva ett liv där du inte längre finns med i, framtiden som är för dig och mig. Det är svårt att acceptera att det kan vara så, jag vill inte att det ska vara så här, vill inte.. Hör du Kim? Kan du höra mig. Kan du se min sorg? Kan du känna att jag älskar Dig lilla älskade hjärtat mitt.

Tiden ska döva smärtan säger man, jag hoppas det att det blir mindre smärtsamt till slut, jag saknar dig, herregud vad jag saknar dig.

Varför Kim, varför lämnade du oss så här?

Vi behövde alla ditt underbara leende, ditt skratt, din kärlek. Alla de små tänker på dig, berättar om saker de gjort med dig, de saknar dig också, det är inte rätt, de ska inte känna saknad så små som de är, ingen ska behöva känna saknaden, den sätter så djupa sår.

Livet kan aldrig mera bli det som det var, förstår du Kim du ändrade på allt som det var, även det som varit bra tog du med dig denna dag, livet är tomt, elakt och svart, inget kan ändra på detta om du inte vet om ett sätt att Komma tillbaka, som ande, din själ om du kan vandra med oss här. Som en ängel, smeka vår kind, låta oss veta att allt blir bra igen, att vi bara på något sätt kunnat känna att du återvänt..

Så älskad, så saknad tyvärr detta du aldrig förstod och nu är allt försent, inte bara för dig utan för oss alla..

Mamma

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - 13 juni 2020 13:17

Idag har jag bakat en kalastårtebotten då jag ska iväg och träffa mitt barnbarn imorgon. Skall också göra en kycklinggryta att ta med mig dit så vi kan äta ihop. Min svärson skall roa sig med att byta ABS ringar fram på min bil. Intressant. Har hört ...

Av Tove Birkeland Brandt - 25 maj 2020 14:30

Har inte gjort något vettigt idag. Känns nästan lite skämmigt att slappa så här, men jag har varit så himla trött att jag bara inte orkat med att göra det jag borde göra. Ska i alla fall ner i källaren och hänga upp gardiner jag tvättat upp om en lit...

Av Tove Birkeland Brandt - 19 maj 2020 13:59

Dagen idag så har jag satt lite nya chilifröer, de är ju så viktiga här hos oss. Vi gör varje år vår egen chilikrydda, så härligt Jag har också passat på att omplantera lite tomatplantor så de får en egen kruka för att växa till sig i och det är mass...

Av Tove Birkeland Brandt - 15 maj 2020 17:23

Kan inte låta bli att tänka på tiden vi lever i, tiden som flytt och den som skall komma i våra liv. Är så nedstämd över att man så lätt glömmer vilken kappa man bör klä sig i, vart man hör hemma. Man börjar irra och hamnar längre och längre bort. Ka...

Av Tove Birkeland Brandt - 12 maj 2020 13:02

En ny trött dag igen, kan liksom inte vakna upp, är mer eller mindre halvvaken hel tiden. Ståle har varit i Arvika och jobbat morgon , hem och lunchat och farit för att jobba dag och kväll i Forshaga. Ja så här är det numera, ensamt och tomt. Finns i...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Ovido - Quiz & Flashcards