Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Då startar ännu en dag av samhälleliga krav

Av Tove Birkeland Brandt - 21 april 2011 10:03

Var ute och morgonrastade Buddy min Rottis och såg att gräset börjat bli grönt nu, förstår att jag tappar en hel massa det här året, jag hinner inte se att saker sker runt mig, jag sörjer Dig Kim och det är så tungt allt att jag helt enkelt inte ser det runt omkring som att snön är borta och gräset börjar grönska nu. Tittade ut och såg att även björken grönskat. Jag är fortfarande så avtrubbad, trög i tankeverksamheten, svårt att lyssna när folk pratar, svårt att koncentrera mig, till fakto så är det bara bloggandet som går bra.

Det har blivit påsk och jag är inte speciellt glad i den högtiden alls längre, jag pyntar aldrig och i år hade jag ändå inte orkat så det kvittar ju.

Men jag vill ändå säga Glad Påsk till er alla som läser min blogg.

Jag önskar att jag orkade uppleva saker, att jag vore hel, att du Kim vore här, för jag vill inte må som jag gör, jag vill verkligen inte vara så svag. Det finns så många runt mig som behöver mig, som behöver den glädje jag en gång bar.

Herregud det känns ju som en evighet sedan du dog, jag vill inte tänka på att sakna ett helt långt liv, hur ska jag orka med att sakna dig varenda dag i resten av mitt liv, när jag bara vill att du skall vara här.

Tänker på din bror, saknar det vi inte får, saknar allt det som inte blir, om han bara visste att jag älskar honom med, tror så illa om mig i stället.

Men det går inte tvinga sig på någon så jag får vänligt låta bli, men jag älskar honom i alla fall, det kan ingen ta ifrån mig.

Tiden rinner förbi, men jag har ingen energi, jag borde ta itu med vikten nu, mina knän värker, mina höfter värker och jag är stel. Ska prata med läkaren om detta också idag om jag får tillfälle, vi får se kanske inte rätt att fråga om det nu med det andra, jag är så vilsen.

Rädd för framtiden, du finns ju inte med där i så vad ska den fylla din plats med, ska jag alltid känna tomhet i mitt liv eller går det bort efter tillräcklig tid?

Jag är inte van att sörja, jag vet inte vad som gäller här, har ingen kontroll, vet bara att du finns inte mer och att det gör så ont att livet blir mörkt för mig.

Det är påsk men ändå känns det som det var den 2 januari igår, konstigt att vara så borta från livet, jag står liksom vid sidan av och tittar på hur livet rinner förbi. Du var gläje Kim, du var energi.

Jag förstår inte ett dugg av det som hänt, jag vet inte vad du tänkte, varför det har hänt. Jag kan inte ta in att livet bara vänt, att du sa adjö på ett så tragiskt vis, att du tittade åt livet och valde döden istället. varför? Du var så älskad kära Kim, så beundrad av oss alla.

Jag känner en ångest så djup inom mig, att det plågar mig, jag är din mamma, jag saknar dig.

Ska till läkaren idag, får se vad de säger om jag sjukskrivs ännu en tid, jag hoppas och ber att det är det som sker, att jag får lite mera tid, jag behöver tid. Då du dog var ju allt som skedde runt din död en stor mardröm för mig, allt bråk, alla illa valda ord som sades, det tog ifrån mig chansen att sörja, jag var hela tiden centrum för glåpord, jag baktalades på Internet, på FB och släkten tyckte jag var orsak för din död. De gick tillbaka 12 år i mitt liv och drog upp saker som vi gått igenom då, att vi sedan haft 10 år tillsammans som varit jättebra det kunde man inte se, jag hade inte tid att sörja så det var först den dag begravningen hölls jag kastades in i sorgens vacumhål, nu sitter jag här och försöker att komma ut ur det här. Snälla älskade lilla Kim, du var ju allt för mig, varför lämnade du oss?

Tårarna som tränger i det inre, solen som gått upp utan att jag sett den, livet som bara springer på och jag som är tom, inte ens vågar titta på en framtid. Det har blivit vår och jag kan inte njuta, du är ju borta och jag är här.

Jag älskar dig för evigt Kim, saknar dig!

Mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Torsdag 10 jan 09:43

Att driva företag är ett företag för sig själv. Man måste tänka på så mycket saker.Ibland kan man faktiskt känna att vänskap och företagande inte går ihop alls, har man vänner är det ofta så att de har svårt att skilja på tjänsterna de köper och beka...

Av Tove Birkeland Brandt - 6 maj 2018 09:08


  Känns i varje fiber av kroppen att våren har kommit. Det gör ont när knoppar brister sägs det och jag håller med. Sjön är öppen och från köksfönstret glittar vattenytan så vacker. Ute på åkern vandrar ett stiligt hägerpar. Lång tid har gåt...

Av Tove Birkeland Brandt - 1 januari 2018 18:34

Tänk imorgon har det gått 7 år sedan du tog ditt liv älskade hjärtat. Åren går och vi sliter hela tiden. Själv jobbar jag med den psykiska biten allt sedan du gav dig av. Sömnen uteblir och tabletter är min enda möjlighet att sova. Ibland känner j...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 09:34

Sitter och går igenom samtalet med mamma igår. Känner hennes ensamhet, hennes stora sorg och övergivenhet. Att vakna upp till livet och inse att ens människovärde inte finns. Jag har försökt hjälpa henne genom att prata med kyrkan. Bett dem att be...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 07:44

Kan inte sova. Fylld av tankar och saknad. Tänker på alla er jag har på andra sidan och jag hatar att befinna mig i efterlivet. Sorgen släpper aldrig sina klor om det inte. Känner vanmakt över livet och allt det vi tvingas genomgå. Orken som rinn...

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se