Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Då startar ännu en dag av samhälleliga krav

Av Tove Birkeland Brandt - 21 april 2011 10:03

Var ute och morgonrastade Buddy min Rottis och såg att gräset börjat bli grönt nu, förstår att jag tappar en hel massa det här året, jag hinner inte se att saker sker runt mig, jag sörjer Dig Kim och det är så tungt allt att jag helt enkelt inte ser det runt omkring som att snön är borta och gräset börjar grönska nu. Tittade ut och såg att även björken grönskat. Jag är fortfarande så avtrubbad, trög i tankeverksamheten, svårt att lyssna när folk pratar, svårt att koncentrera mig, till fakto så är det bara bloggandet som går bra.

Det har blivit påsk och jag är inte speciellt glad i den högtiden alls längre, jag pyntar aldrig och i år hade jag ändå inte orkat så det kvittar ju.

Men jag vill ändå säga Glad Påsk till er alla som läser min blogg.

Jag önskar att jag orkade uppleva saker, att jag vore hel, att du Kim vore här, för jag vill inte må som jag gör, jag vill verkligen inte vara så svag. Det finns så många runt mig som behöver mig, som behöver den glädje jag en gång bar.

Herregud det känns ju som en evighet sedan du dog, jag vill inte tänka på att sakna ett helt långt liv, hur ska jag orka med att sakna dig varenda dag i resten av mitt liv, när jag bara vill att du skall vara här.

Tänker på din bror, saknar det vi inte får, saknar allt det som inte blir, om han bara visste att jag älskar honom med, tror så illa om mig i stället.

Men det går inte tvinga sig på någon så jag får vänligt låta bli, men jag älskar honom i alla fall, det kan ingen ta ifrån mig.

Tiden rinner förbi, men jag har ingen energi, jag borde ta itu med vikten nu, mina knän värker, mina höfter värker och jag är stel. Ska prata med läkaren om detta också idag om jag får tillfälle, vi får se kanske inte rätt att fråga om det nu med det andra, jag är så vilsen.

Rädd för framtiden, du finns ju inte med där i så vad ska den fylla din plats med, ska jag alltid känna tomhet i mitt liv eller går det bort efter tillräcklig tid?

Jag är inte van att sörja, jag vet inte vad som gäller här, har ingen kontroll, vet bara att du finns inte mer och att det gör så ont att livet blir mörkt för mig.

Det är påsk men ändå känns det som det var den 2 januari igår, konstigt att vara så borta från livet, jag står liksom vid sidan av och tittar på hur livet rinner förbi. Du var gläje Kim, du var energi.

Jag förstår inte ett dugg av det som hänt, jag vet inte vad du tänkte, varför det har hänt. Jag kan inte ta in att livet bara vänt, att du sa adjö på ett så tragiskt vis, att du tittade åt livet och valde döden istället. varför? Du var så älskad kära Kim, så beundrad av oss alla.

Jag känner en ångest så djup inom mig, att det plågar mig, jag är din mamma, jag saknar dig.

Ska till läkaren idag, får se vad de säger om jag sjukskrivs ännu en tid, jag hoppas och ber att det är det som sker, att jag får lite mera tid, jag behöver tid. Då du dog var ju allt som skedde runt din död en stor mardröm för mig, allt bråk, alla illa valda ord som sades, det tog ifrån mig chansen att sörja, jag var hela tiden centrum för glåpord, jag baktalades på Internet, på FB och släkten tyckte jag var orsak för din död. De gick tillbaka 12 år i mitt liv och drog upp saker som vi gått igenom då, att vi sedan haft 10 år tillsammans som varit jättebra det kunde man inte se, jag hade inte tid att sörja så det var först den dag begravningen hölls jag kastades in i sorgens vacumhål, nu sitter jag här och försöker att komma ut ur det här. Snälla älskade lilla Kim, du var ju allt för mig, varför lämnade du oss?

Tårarna som tränger i det inre, solen som gått upp utan att jag sett den, livet som bara springer på och jag som är tom, inte ens vågar titta på en framtid. Det har blivit vår och jag kan inte njuta, du är ju borta och jag är här.

Jag älskar dig för evigt Kim, saknar dig!

Mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Tisdag 15 okt 08:19


Det är tyst, lugnt och stilla. Jag sitter med morgonens första kopp kaffe, ska strax in och ta en varm dusch. Hundarna håller mig sällskap så fort jag kliver ur sängen, lille Truls han ligger under täcket på nätterna som ett klistrat frimärke intil...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 14 okt 06:44

Dagens specifika inlägg handlar om min saknad. Det finns mycket i livet som inte blir det man önskar av det, som min älskade Kims bortgång, min pappas demens och död, min svärfars död. Men inte bara döden medför saknad i livet, det gör så mycket an...

Av Tove Birkeland Brandt - Söndag 13 okt 08:54


Idag så ser det verkligen ut som att naturen vilar. Det är gult, grått och disigt, men vindstilla. Sjön syns inte då den täcks helt av dimman denna morgon. Lite ruggigt sådär, men en bra dag för stearinljus och innemys. Gick med i ett släktforsknin...

Av Tove Birkeland Brandt - Lördag 12 okt 08:07


I år så satte jag solrosor för jag tycker de ser så stolta och fina ut. Nu när de blommat klart tog jag en av dem för att plocka solrosfröna för att torka och så nästa vår. Kanske kan det bli ett helt hag av dem då det vore jätteroligt. Annars har ...

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 9 okt 05:23

Så innerligt mycket tankar som swishar runt i skallen när man ska sova. Idag tog sömnen slut vid 4.15, flera gånger med nattlig kramp och när det gav sig ja då började huvudet. Har lyssnat på låten Halleluja, tänkt på Kim, saknat en stund sådär ihå...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se