Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 27 april 2011

Dagarna rinner förbi oss

Av Tove Birkeland Brandt - 27 april 2011 12:26

Grönskan har slagit till hos oss alla björkar är ljusgröna och gräsmattan har blivit grön och i den gröna mattan är det fullt av vackra vitsippor som vajar fram och åter i vinden och jag sitter här inne och tittar håglöst ut på det här, för mig har det bara blivit ett konstaterande för det ligger ingen glädje bakom. Jag som alltid älskat våren, kännt mig så lätt i sinnet då den äntligen kommit, nu känner jag faktiskt ingenting, men jag ser det ni andra ser.

Jag saknar dig Kim och det ökar bara mer och mer min längtan att få höra din röst, att få se dig le, att få känna dina armar omkring mig igen, höra om allt du upplevt och så falller jag tillbaka och jag vet, detta blir inte mer.

Jag går under Kim, smärtan är obarmhärtig, det känns så fruktansvärt fel, varför ville den högre makten se till att du inte var med oss mera?

Jag väntar och väntar på beskedet om när du kommer att läggas ned på minneslunden, jag vill du ska komma hem nu älskade Kim, få vila i grönskan vid det stora röda korset, få frid  till sist, jag vill att du ska finnas där när jag kommer dit, att du ska veta att jag är hos dig, att du är i mina tankar och i min vardag varenda dag, att jag kan sitta där och bara prata med dig om allting som jag gjort, eller att säga dig det jag sagt så många gånger förut. Att jag din mamma älskar Dig och att jag nu saknar dig så jag blivit sjuk.

Varför är det så obarmhärtigt att leva det liv vi fått, varför ska man drabbas så hårt av olika slag, hur ska jag nu kunna leva mitt liv dag efter dag när du gett dig av?

Jag önskar jag vetat allt som kommit fram efter du dött, jag önskar jag vetat hur allt var för dig att du inte mådde bra, en önskan varenda dag att jag hade fattat att du mådde dåligt och att allt verkligen inte var bra,

Nu sitter jag här med tankarna som bara tär och saknar mitt barn, inte kunde jag veta att du skulle göra så här, jag visste inte om att du mådde dåligt, men jag frågar mig varenda dag om jag kunnat sagt någonting, om jag kunnat gjort någonting som hade ändrat ditt beslut älskade lilla Kim.

Folk bråkar och bråkar efter din död, klander och skitprat, vad ska allt detta vara bra för? Förstår inte människor att vi sörjer en ung man som betydde allt för oss, att allt nu är försent och att efterklokhet hjälper ingen.

Ingen enda får vara ifred, din svärmor, din flickvän, jag , din syster alla får vi del av denna kaka om vi klandras så måste jag fråga. Tror ni att NI är GUD?

Vi älskade Kim och vi saknar honom nu, han betydde allt så lägge bara av med att prata strunt min son önskade bara att vara ifred, han önskade sig allt annat än bråk, han ville ha lugn och ro. Kan ni inte ge honom det nu när han är död? låt min son få vila i frid jag ber av hela mitt hjärta, låt alla vara nu.

Älskade lilla Kimpan om du sett det som pågår över allt, alla hårda ord, elakheter. Det är som om din död drog fram en tromb av smuts och jag som trodde att döden var helig. För mig är det ju det.

Herregud Kim om du ändå vore här, jag kan inte hjälpa att det blivit så här, jag hade behövt dig nu, ditt underbara skratt, ditt leende och allt det roliga vi kunnat haft.

Nu skiner solen och jag ser ut på allt det grönskande där ute, det är så plågsamt orättvist att du inte fick uppleva det här. Varför älskade Kim, valde du att göra så?

Mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Torsdag 10 jan 09:43

Att driva företag är ett företag för sig själv. Man måste tänka på så mycket saker.Ibland kan man faktiskt känna att vänskap och företagande inte går ihop alls, har man vänner är det ofta så att de har svårt att skilja på tjänsterna de köper och beka...

Av Tove Birkeland Brandt - 6 maj 2018 09:08


  Känns i varje fiber av kroppen att våren har kommit. Det gör ont när knoppar brister sägs det och jag håller med. Sjön är öppen och från köksfönstret glittar vattenytan så vacker. Ute på åkern vandrar ett stiligt hägerpar. Lång tid har gåt...

Av Tove Birkeland Brandt - 1 januari 2018 18:34

Tänk imorgon har det gått 7 år sedan du tog ditt liv älskade hjärtat. Åren går och vi sliter hela tiden. Själv jobbar jag med den psykiska biten allt sedan du gav dig av. Sömnen uteblir och tabletter är min enda möjlighet att sova. Ibland känner j...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 09:34

Sitter och går igenom samtalet med mamma igår. Känner hennes ensamhet, hennes stora sorg och övergivenhet. Att vakna upp till livet och inse att ens människovärde inte finns. Jag har försökt hjälpa henne genom att prata med kyrkan. Bett dem att be...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 07:44

Kan inte sova. Fylld av tankar och saknad. Tänker på alla er jag har på andra sidan och jag hatar att befinna mig i efterlivet. Sorgen släpper aldrig sina klor om det inte. Känner vanmakt över livet och allt det vi tvingas genomgå. Orken som rinn...

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se