Toves Tankar

Alla inlägg under juni 2011

Av Tove Birkeland Brandt - 5 juni 2011 10:44

ovan den vackra himmelen
ser du ner från ditt paradis
där du vakar över oss själar


där du sveper om med vingarna
när det blåser kallt tätt intill
håller din hand tryggt nära


låter kristalldroppar falla från ovan

mjukt landar de en efter en
där frusen själ smeks varsamt
av den kärlek du ger


Du är en ängel som vakar


Fri vers av Lindizz

ANNONS
Av Tove Birkeland Brandt - 4 juni 2011 20:49

 

Älskade Kimpan min saknad är enorm, jag trodde givetvis jag skulle följa dig i livet, se din framtid an, så gjorde du så här, kapade våra band, nu sitter din mamma ensam och hjärtat värker, själen är ett sår. Det är inte ett bra liv utan dig, bara acceptabelt inte mer, du borde stannat. Vi hade varandra, jag undrar ju, vart är du nu? Finns himlen, är du en ängel, har du funnit frid i din själ. Mamma kommer alltid sakna dig älskade hjärtat, hur kunde du göra så?

Fem månader har gått, tiden rusar förbi men ändå känns det som tiden står stilla, jag är så ledsen hela tiden, jag gav dig livet  för att du skulle leva och du tog det. Varför?

ANNONS
Av Tove Birkeland Brandt - 4 juni 2011 19:41

Ja så äntligen har jag fått tummen ur och gjort rent badrummet rejält skurat av toastolen utanpå och inuti så den är ren, sitsen extra noggrannt och så har jag torkat rör under handfatet och tömt toalettskåpet så jag fick skura ur det nu är det saker som står ovanpå skåpet som jag ska ta vara på senare, snart packa ned det som ska med oss i morgon, ha en hel massa till grabbarna, ska packa in Kevins paket om en stund.

Ja så har jag gått igenom ännu en låda som jag hade stuvat undan och där var massor av skivor att kasta och så fann jag ännu flera ljudböcker som jag tog mig tid att lägga ut till försäljning på Tradera, det är så många bra böcker, folk kan fynda rejält nu om de passar på. Intresserad av att se mina auktioner, då kan ni söka på TMBB, det är mitt namn på tradera.

Nu ska jag ta och skriva klart mitt lilla inlägg och sedan så blir det till att gå upp och se vad mer jag kan bära ned på denna våningen, skönt att fördela bärandet lite så man slipper släpa och dra så mycket när det är dags, alla säckar jag släpat ned hit idag ska raka spåret in i det inre källarutrymmet för sortering senare, så mycket skor och skit man kan kasta, men eftersom allt ligger både här och där just för tilfället så tar vi tipp och sortering av dem efter flytten.

Såg makens schema idag och det verkade inte allt för roligt måste jag säga, knappt man kommer se honom och sådana arbetstider vet jag inte om jag står ut med själv, det är ju bara sova , äta och jobba. Nästa vecka måste vi ta som flyttvecka för på något sätt måste vi få komma in  i lägenheten för sedan jobbar han jämnt och jag klarar inte flytten ensam, vi har grejer till förbannelse. kvittar ju hur mycket jag än sålt av nu så finns det fortsatt en helvetes massa i alla fall. Ska bli så skönt när flytten är avklarad, hatar att flytta, känner mig verkligen som en bohem, men samtidigt så ska det bli otroligt skönt att flytta så man slipper att bara nöta till hyreskostnader, kanske kan man någon gång få råd till att gå ut och äta en bit mat eller övernattning på ett hotell, eller en resa för kärlekens skull jag menar vi behöver nära den också någon gång. Vi finns i samma rum men det är inte mer och så har det varit här, blev inte bättre av att du tog ditt liv mitt i min redan deprimerade själ. Vissa stunder känns det så meningslöst, vi är små arbetsmyror, vi jobbar och sliter och då det är dags  att lämna in så finns det ingenting vi får med oss till andra sidan om den ens finns, jag känner mig vilsen, har  alltid trott men så försvann en nära vän och jag kände inte hennes ande och så tog du ditt liv och jag trodde du skulle trösta mig, men jag känner dig inte, det är så skrämmande tomt. Det fanns så mycket jag trodde på som raserades då du försvann, min illusion om att vara en bra mamma, försvann med dig. Slår mitt inre, jag kan inte ha räckt till för du gav dig faktiskt av trots att jag älskar dig.

Varje dag funderar jag på Vad som gjorde att du gav upp, varför? Hur fick du modet att ta ditt liv, att lämna oss utan att droga ner dig före, det finns så många frågor och så fruktansvärt lite svar. Önskar tiden läkte lite, men jag kan tala om att den inte gjort det, saknaden svider mer och mer för var dag. önskar jag fick dig tillbaka, önskar att jag slapp gå till en minneslund för att hedra minnet av dig, det gör så ont Kim. Funderar på vad livet gav mig eller oss? Jag är så hemskt ledsen kim att jag som mor inte förstod hur du måste känt dig, att du behövde vara ensam, jag önskar jag kunde hålla dig kvar, hålla hårt, men du är bara ett minne nu och det går inte att ta på, sorg så fylld av den, hela mitt inre fräter upp, saknar dig älskade lilla Kim....

Mamma

Av Tove Birkeland Brandt - 4 juni 2011 18:13

Tänkvärt om livet © Även om du precis träffat en Ängel så får den dig att känna det som om ni känt varandra i en evighet. © Änglar hör när du önskar dem nära dig, de är aldrig längre bort © När Änglarna talar och du hör deras stämma, finns inte längre någon rädsla eller oro hos dig © Änglarna gör sitt arbete i det fördolda, där ingen ser © Även vänner du har runt dig är din skyddande Ängel då och då © Änglarna har inget att gömma och de ser allting © Vi behöver inte leta efter Änglarna. För det är vår egen inre Ängel som kan visa vägen till de andra © En Ängel har förmågan att gå direkt på problemets kärna och hela © Änglarna kommer inte alltid när du ropar på dem men de kommer när du behöver dem. © När Änglarna samlas så tänder det ljuset i världen © Änglarna finns i de kärleksfullaste hörnen av våra tankar ©Änglarna har en gömd kunskap nämligen KÄRLEK © När vi sover och vilar vår kropp så talar Änglarna med vår själ © Änglarna har fantastiska visioner om världen som de vill dela © Kärleken och viljan att dela den väger ingenting hos en Ängel © Änglarna är elever i himlen och lärare på jorden © Änglarna finns i alla storlekar, färger och former © När du lyssnar till din Ängel så vet du också att du går på den rätta vägen © En ängel är någon som hjälper dig att tro på miraklerna i livet igen Änglar färdas med ljus, rör sig mjukt, stilla och tyst de fostrar din ödmjukhet © En Ängels konst och arbete finns i dess hjärta © Änglar glömmer aldrig vägen och vad som verkligen är viktigt © Änglarna kan flyga hur högt som helst tack vare deras jordnära verklighetsförankring © Änglar är själens väktare © Änglarna flyr inte från livet de delar det med oss © Änglar vet hur de ska hjälpa oss att finna glädje, mening och motivation på vår livsväg En Ängel är en SANN VÄN som får din själ att utvecklas och växa © Alla har en egen ängel © Du kan låta vem du vill vara din ängel bara för idag © Du behöver inte vara död för att vara en Ängel det kan du vara i livet - för andra

Av Tove Birkeland Brandt - 4 juni 2011 16:10

  Författare: OKÄND


Om jag var en ängel skulle jag beskydda dig varje natt,
sitta vid din sida, hålla din hand.

Stryka bort dina tårar, utsudda din ångest,
ge dig sinnesro.

Lägga min egen vinge som ett täcke över dig.

Omsluta dig på alla sidor.

Om jag var en ängel, skulle jag beskydda dig varje dag, följa dig överallt.

Trösta dig. Lyssna igen och igen och igen.

Jag skulle hålla om dig, viska i ditt öra:

Mod, Mitt hjärta!

Mod……

Av Tove Birkeland Brandt - 4 juni 2011 16:08

Tyst kärlek.

Ängeln på min axel den tysta symbolen för min kärlek,

Med övervakande ögon ser den från himlar som också är mina.

Min ängel känner mig utan och innan ,

hör allt, ser allt som kommer från mig,

När min önskan sker för andra hör min ängel och gör min önskan sann.

Min ängel helar och välsignar mig så själen växer i dess närhet.

Min ängel finns alltid med mig,

Vart än livet mig bär och för.


Sök oss inte viskar de, vi finner dig.

Vänta inte för vi finns ju redan hos dig.

Du behöver inte heller viska ditt namn, det kan vi ju redan.

Vår kärlek har du alltid haft, för alltid finns den och har alltid funnits.

Vi är dina skyddsänglar.

Glöm inte i dagligheten.

Att lyckan är din resa, inte målet.


Änglarna är en stilla påminnelse om,

att det finns flera perspektiv på allting som sker,

att inget ta för givet,

att aldrig misströsta,

att leva, känna glädje och njuta varje dag.

Av Tove Birkeland Brandt - 4 juni 2011 10:43

Har rett ut vilka som har betalat saker och vad som därför skall sändas per post igen, det är två rock t-shirts en bok och ett nattlinne på utgång just nu. Så bara jag fått mig mitt kaffe skall jag ta och packa saker igen då så det kan komma sig till posten. I dag har jag en total toalettrengörning på min görolista,  badrumsskåpet skall gnuggas rent, handfat toastol väggar, så att grovgörat blir gjort, sedan ska jag bära ned saker från övervåningen så att man slipper bära från två plan när det är dax att ge sig av ja mer än nödvändigt då vill säga för det är ju jobbigt nog att bära i alla fall om man ska behöva springa i en jädra massa extra trappor, det är ju trappor både här och dit vi ska så "Jippie", önskar man kunde haft råd med flytthjälp men ja det är inget vi har pengar till så det får väl bli bära av ja familjen hjälper väl till så det får gå. Måste ha orken att stanna där nu sedan för gud jag hatar att flytta, men jag tror det blir toppen där, det var där min glädje började så att leta sig tillbaka till glädjande minnen tror jag är bra. Nej jag vet att det är bra och jag tycker det är ett fint ställe, bara det att man samlat på sig så mycket saker så jag är lite osäker på hur vi ska få plats med allting, så mycket man spar åpå och ändå inte använder, man är som ekorren och hamstrar. Har rensat och kastat massor nu ändå så finns det massor med saker att ta reda på, så mycket kläder som inte ens går på man kan fylla ett rum med dem, men man kan ju gå ned i dem någon gång så att kasta eller ge bort, nej det måste vänta.

Kims kartong är packad har några små saker liggande i väntan på att läggas ned annars rymdes allt efter honom i en kartong, det var en riktigt tuff dag då jag la ned grejerna, kände mig sönder totalt efter det och jag brast i gråt, men nu går det hyfsat igen. Ska bli så skönt att komma oss på plats. Ska ändra adress till en massa ställen idag också så det blir gjort, postkodlotteriet, svenska spel, andra ställen, ja vi har en gammal skuld på adressändring så vi får inte ändra via dem och att betala skulden är problem värre då de sänt till fogden och jag vet inte deras prio, så de kunde inte hjälpa oss. Thats life, det funkar väl i alla fall. Har i alla fall skickat till Skatteverket att vi ändrar adress från 1 Juli, telia har vi sagt skall flyttas från 1 Juli så det är klart. Massor att tänka på när det blir krångligt allting som det faktiskt blir utan eftersändning, borde vara så att de var tvungna att ta emot flyttanmälan oavsett. Sjukligt att det ska kosta pengar, det är som med tv-licensen, man betalar dyra pengar för att se teve och sedan ska de ha mer pengar, kan de inte lägga reklam på skiten så man slipper dessa jädra avgifter, de bunkrar upp sig hos fogden eftersom jag inte har råd att betala. Det är banne mig inte rätt att det får gå till så, det kostar redan med teve sedan de la om systemet, så vad är problemet med att lägga reklam på de sista kanalerna också.

Tror jag har en grinig dag idag :-)

Nåja bara jag kommer igång igen här hemma så slipper jag tänka då tar det all tid att greja så då går det väl över igen. Värmebölja, det är skitvarmt redan utan att behöva göra någonting, så svetten kommer vä lacka även denna dag. Ja och så har jag en hund som äter på ben och kräks en massa, så jädra jobbigt inne bland kartonger och grejer som är packade. Vissa dagar funderar man på varför man har djur alls, vore ju enklare utan, men har man satt fan i båten får man ro hem den. Kim älskade Buddy och han är en vacker hund. Ja bra dagar är bra dagar och dåliga är dåliga dagar så man får ta dem som de kommer. Saknar Kim, gemenskapen vi hade i Spanien, allt vi gjorde tillsammans, det är så tomt. Det är ingen överdrift i att mista ett barn är att dö, för man får på ett sätt födas om och lära sig leva i den plåga saknaden innebär. Om man förstod meningen med att någon som är 17 år gammal väljer att själv dö så kanske det vore enklare, jag vet inte, känns bara så orättvist att det hänt alls.

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se