Toves Tankar

Alla inlägg under augusti 2011

Av Tove Birkeland Brandt - 5 augusti 2011 11:07

Då har vi gått upp tidigt i onödan, rest till karlstad för att besikta bilen och de hinner bara öppna upp skuffen för att se på draget som man haft sönder på verkstaden då man tog ur det. killen sa att det släpper han inte igenom så det var bara vända och åka hem igen. Fy vad arg jag kände mig, vi har ju så lite ledighet så nu  ska vi ta vår lediga dag och stå på en drop in på tisdag och hoppas komma in för det är sista dag för ombesiktningen annars blir det en helt ny besiktning också...Kul värre detta!

Snart dags att åka på jobbet igen då och steka mat, jag får väl ta en bit i taget. Gårdagen blev tuff då man tänkte sätta mig med en ny tjej och sköta saker, jag höll på att bryta ihop och gråta men så ordnade de så att maken fick stå på min station i alla fall och jag kunde hämta mig och sätta igång, lite vek fortfarande men om några veckor ska jag väl bli tuffare, de får bara ha lite tålamod med mig. Egentligen var jag ju sjukskriven fram till den 8 augusti men friskskrev mig själv och började jobba istället vilket varit tufft psykiskt men nyttigt och bra för mig det inser jag ju, jag är på väg tillbaka till ett liv trots allt men min saknad kan inte lättas, jag saknar min Kim hela tiden, hans vackra minnesplats här hemma har ljuset tänt och blommorna är frodiga och fina så det känns bra.

Den 2 augusti  var det 7 månader sedan kim gick bort och vi var ju till minneslunden och tittade till honom, jag vill tro att han kan känna min närvaro, att han kan se mig sitta där och gråta ut min sorg, att han kan uppfatta att han är älskad, mitt älskade hjärta.

Snart är det dax att resa till Sunne och jobba igen då så det blir inte så mycket mera som inlägg idag, tiden är så knapp och vi har börjat 13.00 ett tag nu och jobbade igår tex till 23.45 men runt 23 tiden brukar det vara för det mesta innan man kommer sig hem och sedan är det 40 minuters resa hem så ja vi kom i säng vid halv 2 på natten efter en dusch och nedvarvning och upp 8.00 igen, segt.

Har känt mig trött alla dygnets timmar ett längre tag nu och maken skrattar åt mig då jag gäspar hela dagarna, själv tycker jag det är jättejobbigt, men det måste ju gå i alla fall, jag måste jobba. värken är inte borta helt ännu  och inte heller domningarna i mina fingertoppar på höger hand, men ja man ska inte klaga det kan vara värre., det vet man ju.

Saknar dig Kimpan <3 Älskar dig i evighet <3 Mamma

Av Tove Birkeland Brandt - 3 augusti 2011 14:06

Så då har jag gjort en friskanmälan till försäkringskassan så skönt det kändes efter 7 långa månader som sjukskriven, ska träffa läkaren på måndag och då ta detta med mitt fladdrande hjärta och värken i armen. Men jag har på eget bevåg gått tillbaka för att jobba innan sjukskrivningen gick ut så det känns bra, jag känner mig bra och det gör mig glad. Sorgen försvinner inte efter Kim, men depressionens klor har släppt taget om mitt inre och jag hoppas att jag aldrig mera kommer behöva uppleva något så hemskt som den ångest och den panik jag burit med mig i dessa månader igen.

I går besökte vi minneslunden, jag hade plockat finaste blommorna i trädgården sdom jag tog med till Kim och så tände vi ljus för honom, det var exakt 7 månader igår, jag grät floder då vi kom dit, det var ett tungt möte men så har jag inte heller gråtit på över två veckor så det behövde väl komma ut kanske.

Jag hade på mig mitt halsband med Kim på, min goa kille förstår inte att han gick före oss andra, jag vill ju att han skall vara här med mig. Livet blir aldrig mera sig likt efter det här, det är så skört och bräckligt, man vet att avgrunden lurar och att man aldrig kan veta när man stöter på den. Kim älskade hjärtat, jag vill säga dig att du finns i mina tankar varenda dag, jag tändfer dina ljus och du är med mamma i hjärtat hela tiden, den saknad du gett mig är katastrofal men jag gör det jag vet att du velat jag skulle göra, jag lever. Du älskade mig och jag älskar dig min underbara son och en dag kommer mamma efter till dig, jag ber fortfarande att du ska kunna besöka mig och kanske gör du det utan att jag kan känna av dig, men mitt hopp försvinner aldrig älskade Kim. Jag tänker ofta på det som skedde precis efter du dött, då jag kände ditt huvud vila över mitt bröst en hel dag, jag drömde om att jag strök ditt hår den natten och den känslan stannade sedan hela dagen, det finns kvar hos mig. Det fanns bara en Kim och det är så synd att du inte förstod ditt eget värde, men kanske har någon ett högree syfte för dig, jag vet inte men jag vill gärna se ett syfte med allting.

Saknar dig tills mitt sista andetag hjärtat mitt för då ses vi igen.. Mamma

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skapa flashcards