Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 4 april 2012

Livet leker, MEN...

Av Tove Birkeland Brandt - 4 april 2012 12:38

Ja visst är det besynnerligt hur livet är. Vad ska man lära när man utsätts för livets elakhet. Kampvilja? Styrka? eller Trots?

Ärligt jag vet faktiskt inte, jag låter livet vara som det råkar vara när det passerar förbi. ELAKT för det mesta.

Ska man straffas för att man är ensam i livet, för att man dragit sig undan människor på grund av hur man mötts upp i livet av andra? Får man inte leva utan att umgås med andra, anses man vara konstig då?

Vet man hur mina intressen ser ut, vet man hur mitt liv formats till det som finns idag? Har man gått på hörsägen, ja kan jag svara där för i mitt liv har man inte haft insyn.

 Nej jag är ingen kuf, nej jag släpper inte in människor i mitt liv om de verkligen inte är värda att vara där.

Det handlar om att visa sig värdig och är man värdig får man 110 % av mitt liv.

Att slå mot mig betyder att jag till en gräns vänder andra kinden till, men sedan reser jag mig och slår tillbaka.

Jag trivs med ensamheten, jag trivs med att gå ut i naturen, jag trivs att fotografera, jag tivs med att läsa böcker och jag älskar att skriva. Jag vill inte sitta och höra på människors klagan över livet, eller höra människor prata om sådant som inte intresserar mig, är det fel?

Jag är allmänbildad, inte ointresserad. Jag har ett hjärta av guld för den som faktiskt förtjänar det som jag sagt tidigare.

Jag har en fråga som gnager inom mig. Måste alla vara lika för att accepteras i samhället och bland andra människor? Får man inte ha en egen vilja att luta sig emot?

 Jag kan vara social när jag behöver vara det som när jag möter människor ute eller då jag jobbar, men jag behöver inte vara social i mitt eget hem om jag inte väljer att vara det själv.

  Faktum är att jag stött på så mycket helvete i mitt liv att jag dragit mig undan det nu och dessvärre är det så att mänskligheten hela tiden visar mig att mitt val varit rätt för mig, för då jag tar mod till mig att gå utanför min skyddande sfär så händer något nytt. Någon elak jävel tar tillfället i akt att ge sig på mig eler mitt förflutna. Jag behöver inte öppna munnen, jag behöver inte titta mot dem, JAG ÄR BARA SOM EN PUCKOMAGNET.

 Ja jag vill leva mitt liv tryggt, i ensamhet utan människors elakheter, jag har valt detta för att inte vara i vägen för andra människors missriktade ilska eller för att möta deras otaliga slag.

  Jag har en underbar man, jag har underbara barn, jag har vänner underbara gudomliga vänner som jag inte skyltar med för andra, jag har underbara barnbarn och två helt underbara föräldrar. DET är faktiskt nog i mitt liv, är jag en udda KUF för det?


English Version

Of course, it is strange how life is. What can you learn when you are exposed to life's cruelty. Kamp's Will? Strength? or spite?


Honestly I really do not know, I let life be as it happens to be when it passes by. SPITEFULLY for the most part.


Should I be punished because I are alone in my life, that they shied away from people because of how they met up in the life of others? Can not live without socializing with others, you are considered to be funny then?


Do we know how to relate to my looks, you know how my life shaped into what it is today? Have you gone on hearsay, yes I can answer there in my life has not been transparent.


No, I'm not a oddball, no I will not let people in my life if they really are not worth being there.


It's about to prove himself worthy and if you are worthy to get 110% of my life.


Turning to me means that I add a border turns the other cheek, but then I get up and fight back.


I enjoy solitude, I like to go out into the countryside, I like to photograph, I enjoy reading books and I love to write. I do not want to sit and listen to people complaining about life, or hear people talk about things that do not interest me, is that wrong?


I am educated, not disinterested. I have a heart of gold for those who actually deserve it, as I said earlier.


I have a question that gnaws within me. Must all be the same to be accepted in society and among other people? Do not have an independent will to lean on?


I can be social when I need to be that when I meet people out cells where I work, but I do not need to be social in my own home if I did not choose to be myself.


  In fact, I have encountered so much hell in my life that I pulled myself from it now and, unfortunately, is it that mankind always shows me that my choice was right for me, because I take up my courage to go out of my protective sphere as something new. Some evil bastard takes the opportunity to pick on me Kasseler my past. I do not open my mouth, I do not need to look at them, I'M JUST LIKE A MAGNET asshole.


Yes, I want to live my life confidently, in solitude without human cruelty, I have chosen this for not being in the way of other people's misdirected anger, or to meet their myriad kinds.


  I have a wonderful man, I have wonderful children, I have friends lovely divine friends that I do not practice for others, I have wonderful grandchildren and two wonderful parents. IT is actually enough in my life, I'm an odd personality for it?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - 13 juni 2020 13:17

Idag har jag bakat en kalastårtebotten då jag ska iväg och träffa mitt barnbarn imorgon. Skall också göra en kycklinggryta att ta med mig dit så vi kan äta ihop. Min svärson skall roa sig med att byta ABS ringar fram på min bil. Intressant. Har hört ...

Av Tove Birkeland Brandt - 25 maj 2020 14:30

Har inte gjort något vettigt idag. Känns nästan lite skämmigt att slappa så här, men jag har varit så himla trött att jag bara inte orkat med att göra det jag borde göra. Ska i alla fall ner i källaren och hänga upp gardiner jag tvättat upp om en lit...

Av Tove Birkeland Brandt - 19 maj 2020 13:59

Dagen idag så har jag satt lite nya chilifröer, de är ju så viktiga här hos oss. Vi gör varje år vår egen chilikrydda, så härligt Jag har också passat på att omplantera lite tomatplantor så de får en egen kruka för att växa till sig i och det är mass...

Av Tove Birkeland Brandt - 15 maj 2020 17:23

Kan inte låta bli att tänka på tiden vi lever i, tiden som flytt och den som skall komma i våra liv. Är så nedstämd över att man så lätt glömmer vilken kappa man bör klä sig i, vart man hör hemma. Man börjar irra och hamnar längre och längre bort. Ka...

Av Tove Birkeland Brandt - 12 maj 2020 13:02

En ny trött dag igen, kan liksom inte vakna upp, är mer eller mindre halvvaken hel tiden. Ståle har varit i Arvika och jobbat morgon , hem och lunchat och farit för att jobba dag och kväll i Forshaga. Ja så här är det numera, ensamt och tomt. Finns i...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skapa flashcards