Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 31 december 2013

I natt fick jag boktiteln

Av Tove Birkeland Brandt - 31 december 2013 11:11

Mitt i natten eller strax efter jag somnat in, vaknade jag till igen och då kunde jag genast höra någon ropa en boktitel åt mig. Jag smakade på den och vips, jo självklart så skall min kommande roman heta. Namnet är perfekt, tyvärr kan jag inte dela namnet med er just nu men det kommer. Jag lovar.


Gårdagen var fenomenal våra vänner kom på middag och vi hade det verkligen roligt. Jag fick mig en väninna och jag är verkligen själaglad. Hon är en fin själ.  Vi pratade massor nästan som om vi alltid känt varandra, helt fantastiskt.  Innan natten gick till ända fick jag healing av henne och jag har känt mig glad i sinnet sedan dess. Lätt på något sätt som om hon lyfte bort en vilande tyngd. En hel del saker som varit märkliga blev genast solklara och jag sa mitt i natten "Jag förlåter er, för min egen skull".


Längtar redan tills vi kan träffas igen, märkligt jag som brukar vara så osocial av mig, hihi. Frågor som hängt i luften, lossade, blev till tindrande ljus. Svar som kom och gick, förståelse.

Lilla Kimpan, jag tror jag förstår nu och tack för din kärlek. Tack fina Eva för att du gav mig möjligheten att känna och lyssna och tack för upplysningen om min guide. Just detta faktum rörde oss alla och det känns tryggt att det finns en betryggande själ som vakar över mig och hjälper vid behov.


Det kändes mycket underligt då vi började tala om denna man. Att komma fram till att han alltid kommer hjälpa mig, att han ropade Ståle och att hans namn var Terje. Min guide heter Terje och han är makens döda bror, en bror jag aldrig fick lära känna, men som nu vandrar vid min sida.

Finns säkert många skeptiker där ute som tycker det här är humbug, men jag vet bättre. Känner det i hela min kropp, i mitt inre. Jag fick även förklaringar här när det gäller min guide, hans brustna hjärta - en följetong från ett tidigare liv då han genomlidit en stor sorg som följt honom in i nästa liv och då fått hans hjärta att brista.

Det rysliga är att han hade genomgått ett hjärtbyte.  Hon visste ingenting om Terje, eller mig eller Ståle så det är inga bakomliggande aspekter här för er som drar på de växlarna.


Om jag kan älska mig själv reder sig allt i mitt liv. Stora ord, men det är en väg jag vandrat emot och efter gårdagen har jag fått en hel massa verktyg att använda. Vad mer kan jag säga än "Tack".

Nu tror jag verkligen att 2014 blir ett fint år för mig, kanske fortsatt hårt men fint och jag har en livlina att hålla hårt i. Nytt synsätt och faktum är att jag känner mig tillfreds. Glad.


Nåväl, det är årets sista dag och jag rensar verkligen ut det gamla. Härligt, men fortsatt är jag det svarta fåret som vägrar följa strömmen. Det är den jag är, den jag skall älska. Jag har en alldeles speciell plats och jag är en unik människa. Nu har jag sagt det, jag är unik för det finns ingen mer av mig. Bara jag har mitt DNA, ingen annan kan vara exakt som mig. Jag förstår mer än väl nu varför man möter vissa människor. Varför de kommer till en när man minst förväntar sig det. Hur de kan förändra allting, visa klarsynthet. Det är just detta jag skall ta med mig in på det nya året "Klarsynthet och kärlek. Kärlek till mig själv och mina medmänniskor". Att inte bära agg eftersom detta förgör mig själv och inte dem det riktas emot.


Vinden viner på ustidan, piskar trädens grenar. Rör upp tankar. Jag känner mig trygg som om en hand ligger kvar på min rygg sedan igår/inatt.

Kärlek från andra sidan. Jag vill förmedla känslan till er alla på denna årets sista dag. "Älska er själva", inte egoistiskt, men ärligt och då kommer det nya året ge er det ni själva ger.

Jag har mötts av ljus i ett grådisigt landskap och är nu redo att ta mig an det nya och släppa det gamla helt.

TACK

!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Torsdag 10 jan 09:43

Att driva företag är ett företag för sig själv. Man måste tänka på så mycket saker.Ibland kan man faktiskt känna att vänskap och företagande inte går ihop alls, har man vänner är det ofta så att de har svårt att skilja på tjänsterna de köper och beka...

Av Tove Birkeland Brandt - 6 maj 2018 09:08


  Känns i varje fiber av kroppen att våren har kommit. Det gör ont när knoppar brister sägs det och jag håller med. Sjön är öppen och från köksfönstret glittar vattenytan så vacker. Ute på åkern vandrar ett stiligt hägerpar. Lång tid har gåt...

Av Tove Birkeland Brandt - 1 januari 2018 18:34

Tänk imorgon har det gått 7 år sedan du tog ditt liv älskade hjärtat. Åren går och vi sliter hela tiden. Själv jobbar jag med den psykiska biten allt sedan du gav dig av. Sömnen uteblir och tabletter är min enda möjlighet att sova. Ibland känner j...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 09:34

Sitter och går igenom samtalet med mamma igår. Känner hennes ensamhet, hennes stora sorg och övergivenhet. Att vakna upp till livet och inse att ens människovärde inte finns. Jag har försökt hjälpa henne genom att prata med kyrkan. Bett dem att be...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 07:44

Kan inte sova. Fylld av tankar och saknad. Tänker på alla er jag har på andra sidan och jag hatar att befinna mig i efterlivet. Sorgen släpper aldrig sina klor om det inte. Känner vanmakt över livet och allt det vi tvingas genomgå. Orken som rinn...

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se