Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 6 juli 2014

Ljudböcker till Salu igen då

Av Tove Birkeland Brandt - 6 juli 2014 08:54

Då har jag fått tummen ur och lagt ut våra ljudböcker till försäljning på Tradera, 50 kr /st, billigt och bra. Massa härliga böcker som jag lyckats lyssna på nu. Faktum är att jag fått upp läshastigheten igen, läste ut Rånarbröder på två dagar och idag ska jag försöka sätta mig med min egen bok Svart Triad för bearbetning och så ska jag skicka den till några förlag och testa utgången där, hoppas kan man väl göra.

Norlén & Slottner kanske, får se. Bok två tar upp ämnet rasism och nynazism i svenska samhället av idag så det är väl lite kontroversiellt, naturligtvis helt fiktiv story med hemska mord som inslag och mediala tankegångar.


Annars så är det inte mycket att hänga i julgranen just nu. En journalist hörde av sig och ville ha en intrevju med mig via mail och det är helt ok för min del, tackar inte nej till lite reklam för författandet och egenutgivningen som sådan. All reklam är god reklam heter det och så är det verkligen. Glad.


Min dotter har det trassligt på känsloplanet och jag vet inte vart jag skall stå. Vill hjälpa men vill inte lägga mig i hennes liv, blir så lätt att man styr för mycket och jag tycker de skall leva sina egna liv. Åsikter kan jag komma med, men gud jag önskar att hennes liv snart skall falla på rätt plats och at hon kan bli lycklig snart.

Snart kommer den lilla och hon får det så jobbigt. Älskade tjejen strävar så på egen hand och jag räcker inte till för att hjälpa.


I morgon börjar jag jobba igen en sex dagars ledighet är över och den har verkligen gått fort, önskar jobbandet kunde rusa lika snabbt som ledigheten :-)

Nu går jag på ett 7 dagars pass med tolvtimmars dagar, slitigt. Men mina arbetskamrater är bra, riktigt härliga faktiskt så det känns toppen.


Gårdagen bjöd på en hälsning från andra sidan, min älskade Kim skickade orden "Mamma jag älskar dig", skall iväg till ett medium i Arvika när jag får nästa löning. Hon är mamma till en av teamleaderna på jobbet. Spännande att se vad hon kan få fram från andra sidan jag har ju några stycken där som jag älskar högt och min son Kim som jag saknar var dag i livet.


Debatt SD fortsätter och mina åsikter om politiska beslut leder fortsatt till att jag kallas rasistisk, fattar verkligen inte folk hur illa det kommer sluta att välfärden inte existerar. När vi har en rådande regering som säger att han skall straffa ut folket för att de sympatiserar med SD, byta ut oss för att vi är sämre på allt mot de som kommer hit från andra länder. Vet ni vad det kommer kosta i skatter etc för att få dem att lära sig svenska eller att lära dem allt från grunden, många som kommer hit är analfabeter, vi kommer från olika kulturer. De tror på instängda kvinnor och omskärelse och vi för kvinnlig frigörelse. Det här är saker de fortsätter med även då de kommer hit, trots att de flytt från det och värst av allt kvinnorna hjälper till.

Det finns mycket negativt att ta upp och jo det finns positiva sidor. Det finns klart de som verkligen vill någonting med sina liv, som vill integrera i svenska samhället och bli svenskar på riktigt. Men dem läser vi inte om i tidningar och press, vi läser om våldsdåd och hemskheter och hur de på olika förnedrande sätt uttalar sig om dumma svenskar mm.

De som bor i Sverige måste bli ett med Sverige, vi kan inte låta deras kultur ta över det lilla landet Sverige, man måste staffas hårt om man omskär småflickor, hedersmördar etc. Flyttar vi utomlands kan vi inte tro att man ska skapa ett Sverige till oss, vi får smälta in och bli ett med det land vi flyttar till, följa lagarna där och deras kultur, vad man sedan gör bakom stängda dörrar är en helt annan sak det är upp till var och en. Men att tvinga det på andra är fel oavsett land, oavsett kultur.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Torsdag 10 jan 09:43

Att driva företag är ett företag för sig själv. Man måste tänka på så mycket saker.Ibland kan man faktiskt känna att vänskap och företagande inte går ihop alls, har man vänner är det ofta så att de har svårt att skilja på tjänsterna de köper och beka...

Av Tove Birkeland Brandt - 6 maj 2018 09:08


  Känns i varje fiber av kroppen att våren har kommit. Det gör ont när knoppar brister sägs det och jag håller med. Sjön är öppen och från köksfönstret glittar vattenytan så vacker. Ute på åkern vandrar ett stiligt hägerpar. Lång tid har gåt...

Av Tove Birkeland Brandt - 1 januari 2018 18:34

Tänk imorgon har det gått 7 år sedan du tog ditt liv älskade hjärtat. Åren går och vi sliter hela tiden. Själv jobbar jag med den psykiska biten allt sedan du gav dig av. Sömnen uteblir och tabletter är min enda möjlighet att sova. Ibland känner j...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 09:34

Sitter och går igenom samtalet med mamma igår. Känner hennes ensamhet, hennes stora sorg och övergivenhet. Att vakna upp till livet och inse att ens människovärde inte finns. Jag har försökt hjälpa henne genom att prata med kyrkan. Bett dem att be...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 07:44

Kan inte sova. Fylld av tankar och saknad. Tänker på alla er jag har på andra sidan och jag hatar att befinna mig i efterlivet. Sorgen släpper aldrig sina klor om det inte. Känner vanmakt över livet och allt det vi tvingas genomgå. Orken som rinn...

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se