Toves Tankar

Alla inlägg under oktober 2014

Av Tove Birkeland Brandt - 6 oktober 2014 17:51

Ligger på soffan och tittar på en polisutredning, en mördad kvinna och flera män har varit mordmisstänkta. Väldigt intressant att se utredningsfaserna från insidan. Kampen poliserna genomgår för att gripa den skyldiga. Tv4 fakta bjuder ofta på intressanta dokumentärer, en klar favoritkanal.

Talade med Phonehouse idag och de hade gjort fel med min telefon så den var inte beställd alls, så J-a typiskt...irriterande och här har jag redan gått och väntat ett tag. Nu blir det väl att vänta ytterligare då.

Annars har det varit en riktig höststädardag för oss här hemma då vi tagit bort utetältet och alla våra utemöbler. Klara med det lastade vi iväg alla soporna och for till tippen med det, härligt att bli av med allting. Gamla däck, kartonger och massor av annat bråte och tältet for till tippen idag men det är bra att det klarat två säsonger, tror faktiskt det är rekord för oss. Får bli ett nytt nästa år, lite finare kanske.

Resten av kvällen bjuder på tevetittande, maken har huvudvärk som vanligt. Han har haft det i en hel månad nu, allt sedan de drog ut tanden. Konstigt, men tandläkaren sa att det var som det skulle när han for tillbaka. Trots detta fortsätter den dagliga värken.
Jobbigt att se honom så låg hela tiden, men han träffar snart sköterskan på vårdcentralen så då får han diskutera det med dem också. Kanske finns det hjälp att tillgå...

ANNONS
Av Tove Birkeland Brandt - 2 oktober 2014 10:28

Grådiset hänger tungt över landskapet, som en gammal yllekappa tynger det ned allt. Även sinnet känns tungt och natten har varit dryg, timmar av vakenhet och tankar, en hel massa tankar. Döden som gästar oss hela tiden, oro, ångest. Minnen åter minnen och tunga tankar om det som försvunnit, det jag inte hann med fast jag egentligen ville. Alla dessa om. Tänk om jag bara prioriterat på ett annat sätt. Men igår så kom jag och maken överrens om ett gemensamt projekt som måste påbörjas OMG, så det inte blir för sent den här gången.

En bok av ett annorlunda slag, en bok som kan slå med häpnad och inte inom våra genrer egentligen utan någonting helt annat, ett slag för Värmland och svunna tider.


Jag blickar ut ser äpplena digna i trädet utanför, vet att vi måste dra oss ned i källaren om en stund och lasta undan veden som vi slängt in. Tack och lov så känner jag mig bättre från förkylningen idag och orkar därför ge maken ett handtag med detta eviga och trista arbete. Skönt ändå att få det på plats inför väntande vargavinter.


Mitt äppelvin står på jäsning och det buppar likt jämna andetag från dunken då det jäser. Spännande att se om det blir lyckat, gav det lite mera socker häromdagen så det skulle få lite näring. Ja det är ett intressant projekt, mitt projekt så jag hoppas det lyckas.


Hälsade på hos dottern igår, en trevlig dag i Deje med barnbarnen och snusande på lilla Livia som är ett riktigt solskensbarn. Gissa om mormor är stolt över alla sina barnbarn som nu blivit en liten skara.

Tänka sig jag är 50 år gammal nu och har 7 egna barnbarn och två bonusar, känns som en enorm välsignelse att få vara del i detta mirakel. Gabriel som är äldst av dem alla har börjat prova på hockeyträning och Bella min lilla prinsessa kommer säkert bli modell en vacker dag. Oavsett de är alla fullständigt underbara individer som man inte kan få nog av. Så mycket kärlek.  

Rösta på mig!

ANNONS

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se