Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 18 december 2014

Fick göra ett snabbt kast

Av Tove Birkeland Brandt - 18 december 2014 10:35

Ja så var man bokad i butiker med sina böcker och förutsättningen är att böckerna kommer i tid. Under gårdagen sökte man oss oanmält från posten för att lämna böckerna. Vi var för en gång skull inte hemma utan enda oplanerade dagen var vi till Karlstad för att köpa oss hyllan vi planerat till skrivarrummet.

Ringde butiken som stod på lappen och de sa att posten ännu hade dem, så vi åker till posten och ska hämta ut dem. Vad sker?

Posten företag i Arvika har skickat dem till Borås för att de ska stämplas och sedan ska de tillbaka till Arvika med lastbil för att köras ut till butiken i Arvika igen. Det är ju helt oansvarigt, vet de inte ett dugg om logistik och miljöförstöring?

Nåväl, vi fick åka hem utan böckerna och börja boka om konsumbutiken i Sunne till söndagen istället, men det löste sig så inga problem på den fronten.


Skrivarrummet röjdes upp och blev  väldigt organiserat och städat efter att vi fått in hyllan och kunnat rensa alla våra papper, tidningar mm. Helt enkelt jättenöjd med resultatet. Nu är det ju så man längtar efter att få sitta ned och skriva här inne. Bok tre skall snart bearbetas vidare på datorn och det skall bli extra roligt i det fina skrivarrummet.

   Utanför fönstret har jag ett träd och i det har jag hängt en liten hink som jag fyllt med fågelfrö och trädet formilgen dignar av småfåglar, vilket ger en trevlig bild att titta på. Avkopplande.


Träffade dottern, barnbarnet Livia och Johan svärsonen för en hastig fika på Ikea igår, trevligt och de bjöd på bulle och kaffe. Jag fick mata Livia och ha en liten gosestund med henne. Rackarns söta onge, passade så bra i overallen vi köpt åt henne.

   Vad skulle livet vara utan barn och barnbarn?

   Har tänt Kims ljus och det fladdrar vackert över hans fotografi, älskade lilla Kimpan. Inte en dag utan att mina tankar går till honom och ibland tror jag mig känna hans närhet. Men jag vet inte, jag hoppas att det är så.


Har varit nere i källaren och satt fyr i pannan maken har varit ned och fyllt på. Lite värme till huset, speciellt det lilla huset skadar inte. Konstigt men just badrummet är verkligen iskallt.

Man har sagt oss att huset vi bor i inte kommer att säljas inom ett år i alla fall så vi får avvakta och se vad som kommer att ske, tills vidare bor vi och känner oss hemma. Kanske blir det att leta nytt hem frampå, jag vet faktiskt inte. Allting känns osäkert, men nu försöker jag glömma bort det för att känna mig något sånär lugn.

   Blir i alla fall en dusch idag och fixa till sig lite inför morgondagen då det åter är dags att träffa läsare, VI kommer stå på OBS Bergvik i Karlstad för er som vill titta in och prata lite, köpa våra signerade böcker etc., Ni finner oss vid entren till butiken, där bokavdelningen finns. Välkomna!

Rösta på mig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Torsdag 10 jan 09:43

Att driva företag är ett företag för sig själv. Man måste tänka på så mycket saker.Ibland kan man faktiskt känna att vänskap och företagande inte går ihop alls, har man vänner är det ofta så att de har svårt att skilja på tjänsterna de köper och beka...

Av Tove Birkeland Brandt - 6 maj 2018 09:08


  Känns i varje fiber av kroppen att våren har kommit. Det gör ont när knoppar brister sägs det och jag håller med. Sjön är öppen och från köksfönstret glittar vattenytan så vacker. Ute på åkern vandrar ett stiligt hägerpar. Lång tid har gåt...

Av Tove Birkeland Brandt - 1 januari 2018 18:34

Tänk imorgon har det gått 7 år sedan du tog ditt liv älskade hjärtat. Åren går och vi sliter hela tiden. Själv jobbar jag med den psykiska biten allt sedan du gav dig av. Sömnen uteblir och tabletter är min enda möjlighet att sova. Ibland känner j...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 09:34

Sitter och går igenom samtalet med mamma igår. Känner hennes ensamhet, hennes stora sorg och övergivenhet. Att vakna upp till livet och inse att ens människovärde inte finns. Jag har försökt hjälpa henne genom att prata med kyrkan. Bett dem att be...

Av Tove Birkeland Brandt - 3 december 2017 07:44

Kan inte sova. Fylld av tankar och saknad. Tänker på alla er jag har på andra sidan och jag hatar att befinna mig i efterlivet. Sorgen släpper aldrig sina klor om det inte. Känner vanmakt över livet och allt det vi tvingas genomgå. Orken som rinn...

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se