Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 27 september 2015

Ett liv och vilket liv sedan

Av Tove Birkeland Brandt - 27 september 2015 09:03

Jag sitter här vid datorn igen, tänker på vad som sker runt omkring oss alla. Flyktingar som bara strömmar in över alla gränser.

Jag förstår behoven, men hur ska vi på ett humant sätt ta hand om alla utan att rasera Sveriges ekonomi och välfärd. Ska vi starta inbördeskrig i det här landet som varit så vackert och fridfullt allt sedan 1814?

Vi är kristnade och har levt efter de normerna i vårt land, de som kommer är av en annan tro, en helt annan kultur.

En tro som bygger på att man skall skada och förintetgöra de som kritsnats. Är ni verkligen inte rädda för dessa krafter?

Hur många filmer med avrättningar behöver ni se, hur många våldtäkter skall ske, mord och hur mycket gatupplopp och förstörda ägodelar skall tillåtas innan man vaknar upp och inser att många som väller in över våra gränser har ett uppdrag?


De har ett mål att utrota kristnade personer, dessa ogudfruktiga människor som faktiskt är DU och JAG,

Ska erkännas att jag är rädd för framtiden. Rädd för mina barns skull, mina fina blonda barnbarn.

Jag är rädd för att jag förstår att jag en dag inom en snar framtid kommer tvingas att fly mitt fädernesland om ingen stoppar vansinnet som pågår.


Jag är inte emot att hjälpa människor i nöd, har aldrig varit det. Men det här är terrorister vi pratar om och de gömmer sig bland flyktingar där inga kontroller görs. Vi har öppna gränser utan kontroller och vi bjuder på uppehållstillstånd som om de vore lotterivinster. Vi står nakna den dagen det bryter ut, vi har monterat ned vårt försvar. Vem ska hjälpa oss?

Ska vi fortsätta en kamp för att utrota oss själva?

Ska vi tvingas ge upp Sverige till sist, för det är ju det som sker. Vi ger bort vårt land istället för att hjälpa behövande på plats där hjälpen verkligen behövs. Där organisationer med inblick vet vart resurserna bör sättas in.


Sverige har blivit ett land där man trampar på gamla, kastar ut särskolebarn från skolorna i förmån för att hjälpa välfärdsflyktingar. De som verkligen behöver hjälpen, de finns kvar. De har inte pengarna, de har inte kraften.

Det har pratats om att konfiskera hem där privatpersoner kämpat i hela sina liv för att de haft en dröm om att skaffa just det hemmet, för det behövs bostäder till de som kommer?

Fattar ni verkligen inte hur fel det är?


Andra täljer guld med slöa knivar i det här. Köper bostäder och gör dem till flyktingboenden. Har ni tänkt på konsekvenserna av detta?

Att de som bor i närområdet måste gå förbi dessa ställen, antastas och i värsta fall om de är vackra flickor våldtas. Jag vet för jag har sett det på nära håll och jag är rädd. Verkligen rädd för framtiden och vad den har i sitt sköte. Måste säga att det här inte handlar om rasism, det handlar om en fara långt bortom allt annat. Det är en kulturklyfta som inte på något sätt går att överbrygga.

Våra unga flickor i samhället är inte värda någonting, så fortsätter ni att ta in människor(män) av den här kulturen så tänk då på att låsa in era döttrar och kasta bort nyckeln för att gå ut är inte längre möjligt.


Har tänkt på förändringarna som skett och hur snabbt det gått. Kravaller, upplopp. Stenande, förstörelse, bränder mm.

Vårt land är inte längre vackra och fridfulla Sverige som alltid höll sig neutralt. Nu har våra politker tagit hit kriget. Varför?

Var det för tråkigt i Sverige, hände det för lite. Syntes inte vårt lilla land i den internationella median?


Det är ett konstigt sätt att öppa sina hjärtan på. Politiker bestämmer saker över våra huvuden och en fjärdedel av befolkningen är omyndighetsförklarade. SD kämpar i motvind, för att ge oss som vaknat en framtid. Snart sitter vi själva där med skålen...

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Tisdag 15 okt 08:19


Det är tyst, lugnt och stilla. Jag sitter med morgonens första kopp kaffe, ska strax in och ta en varm dusch. Hundarna håller mig sällskap så fort jag kliver ur sängen, lille Truls han ligger under täcket på nätterna som ett klistrat frimärke intil...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 14 okt 06:44

Dagens specifika inlägg handlar om min saknad. Det finns mycket i livet som inte blir det man önskar av det, som min älskade Kims bortgång, min pappas demens och död, min svärfars död. Men inte bara döden medför saknad i livet, det gör så mycket an...

Av Tove Birkeland Brandt - Söndag 13 okt 08:54


Idag så ser det verkligen ut som att naturen vilar. Det är gult, grått och disigt, men vindstilla. Sjön syns inte då den täcks helt av dimman denna morgon. Lite ruggigt sådär, men en bra dag för stearinljus och innemys. Gick med i ett släktforsknin...

Av Tove Birkeland Brandt - Lördag 12 okt 08:07


I år så satte jag solrosor för jag tycker de ser så stolta och fina ut. Nu när de blommat klart tog jag en av dem för att plocka solrosfröna för att torka och så nästa vår. Kanske kan det bli ett helt hag av dem då det vore jätteroligt. Annars har ...

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 9 okt 05:23

Så innerligt mycket tankar som swishar runt i skallen när man ska sova. Idag tog sömnen slut vid 4.15, flera gånger med nattlig kramp och när det gav sig ja då började huvudet. Har lyssnat på låten Halleluja, tänkt på Kim, saknat en stund sådär ihå...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se