Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2016

STÄD, RUT och tankar som hoppar omkring

Av Tove Birkeland Brandt - 13 januari 2016 17:37

Just idag så drog vi igång med adwords på företaget så Googlar ni  ordet "flyttstäd"  nu så bör ni får en direktträff på vårt företag Rent & Snyggt.

Hoppas vi kommer synas bättre och därigenom kunna få in mera jobb. Det har varit en tuff start på nya året inte så många som unnar sig att städa med hjälp av firma just nu verkar det som. Kan ju också vara det faktum att många tror att RUT är borttaget helt och hållet men så är inte fallet. regeringen har gjort om villkoren men det är ändå inga problem för den som vill utnyttja RUT och få städat i sitt hem.


Följande gäller: Nytt år med nya regler gällande RUT-avdraget. Ändringen drabbar faktiskt inte så många. Men RUT-avdraget är halverat för personer under 65 år. 
Man får alltså göra skatteavdrag för högst 25 000 kr. (Tidigare 50 000 kr). Detta gäller för alla personer i ett hushåll som betalar skatt. Oavsett hyresrätt eller bostadsrätt. Det blir svårt att nå upp till maxgränsen. Men för er över 65 år är det som tidigare med en maxgräns på 50 000 kr.


Tyvärr så har förkylningen tagit sin beskärda del av mina krafter senaste dagarna, men som egenföretagare så får man hoppa ur särken och åka på jobb oavsett. Så idag har vi varit på två olika hemstäd och så blir det även under morgondagen. Känns ju ändå skönt att ha kommit igång efter Jul och Nyår. Röda dagar ställer bara till det.


Vi är i alla fall billiga i våra priser  och vi håller en hög kvalitet för er som vill anlita oss. Vi utför faktiskt alla möjliga städ, men nu i snötider också skottning hos äldre i området Forshaga, Deje, Karlstad, Kil, Arvika, Koppom och Charlottenberg.

Till våren/sommaren kommer vi även att erbjuda mindre trädgårdsarbeten hos äldre som har svårt att orka med då i området Forshaga, Deje med omnejd.

Vi är ett litet företag, men ett kan jag lova er - Vi har ett stort hjärta och vi lägger ned vår själ i våra kunder.


I övrigt har vi börjat tänka på våra matintag igen, skönt!

Båda behöver ned i vikt och komma i form igen så nu väntar vi på att förkylningens klor skall släppa så vi även kan börja träna lite. Men maten först och det går bra, mycket fisk, grönt och frukt i våra menyer. Måste erkännas att man känner sig en aning duktig :-)


Min hobby blomstrar, jag målar så fort jag hinner och tycker det är väldigt kul. Känner mig lugnad av det och tiden flyger på samma gång som depressionen lättar. Visst tänker jag på min saknade gosse, på livet som det blivit men jag tillåter inte mig själv att sjunka. Det är en stor skillnad mot innan. Jag skyndar långsamt mot livet som blommar.

Har börjat läsa in mig på boken igen för att börja skriva igen. Dags, ja verkligen hög tid att skriva. Vet inte hur det kunde bli en sådan otrolig tvärnit ifrån att skriva dygnet runt till att knappast skriva någonting alls.

Visst har det hänt en hel del. Pappa på hemmet, mamma ensam hemma, vårt nystartade företag och allt jobb för att få det att komma igång.

Det krävs så mycket tid att fritiden bara rusar förbi en, egentligen så beror ju detta på det ekonomiska läget, men ja vem ska tillåta sig gå under så länge man har två friska armar och två friska ben, inte vi.


Så Vämlänningar unna er själva en rejäl urstädning i ert hem, ring oss på Rent & Snyggt eller kolla in hemsidan för mer information. Vi flyttstädar, gör hemstäd, dödsbostäd, visninsgstäd, sanerng och massor av annat. Vi erbjuder också mattvätt och vet ni, vi tar även ut mattor och piskar dem om det finns ställningar och det är önskemål om detta. Vi är billiga och framförallt - noggranna.

Testa oss!

www.rent-och-snyggt.se


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 4 dec 09:04

Uppe i tid då mina tre små tycker att matte ska kliva upp. Det dansas över hela mig och hoppas tills jag kliver ur så de kan få sin frukost. Kissie min katt skriker mest för att få sin blötmat och de andra två sitter på parad. Sedan går det snabbt To...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 2 dec 08:17

Jag har tänt stakarna i fönstren, det är bitande kallt ute idag över -8 grader. I min lugna vrå har jag passat på att sy ihop makens arbetsbyxor, vikt tvätt och tagit reda på andra saker. Hämtat upp mat ur frysen, så det blir kycklinggryta här idag...

Av Tove Birkeland Brandt - Söndag 1 dec 12:40

Första ljuset är tänt, känns så skönt på något sätt. Jag har ingen stress över julen, mina döttrar har hand om allt, jag har packat in paket, kör miljövänlig jul i återbrukets tecken. Ja finns inte pengar så gör det inte det. Bara se glad ut och fort...

Av Tove Birkeland Brandt - Fredag 22 nov 08:22

Äntligen komma bort en stund, se något trevligt. Bokfestival i Karlstad och där ska jag lyssna på bland annat Guillou, ska bli himla trevligt. Leta nya infallsvinklar, njuta av att se pappersböcker, prata med författare. Borde ju inte göra annat än...

Av Tove Birkeland Brandt - Tisdag 19 nov 13:49

Jag försöker öppna upp mina kanaler tillbaka, men det känns så trögt. Ingen balans, skulle vara skönt att gå på healing få bort det som stänger av mig, men min vän som brukade hjälpa mig är borta sedan många år nu. Saknar henne och hon är ofta i mi...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se