Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2016

STÄD, RUT och tankar som hoppar omkring

Av Tove Birkeland Brandt - 13 januari 2016 17:37

Just idag så drog vi igång med adwords på företaget så Googlar ni  ordet "flyttstäd"  nu så bör ni får en direktträff på vårt företag Rent & Snyggt.

Hoppas vi kommer synas bättre och därigenom kunna få in mera jobb. Det har varit en tuff start på nya året inte så många som unnar sig att städa med hjälp av firma just nu verkar det som. Kan ju också vara det faktum att många tror att RUT är borttaget helt och hållet men så är inte fallet. regeringen har gjort om villkoren men det är ändå inga problem för den som vill utnyttja RUT och få städat i sitt hem.


Följande gäller: Nytt år med nya regler gällande RUT-avdraget. Ändringen drabbar faktiskt inte så många. Men RUT-avdraget är halverat för personer under 65 år. 
Man får alltså göra skatteavdrag för högst 25 000 kr. (Tidigare 50 000 kr). Detta gäller för alla personer i ett hushåll som betalar skatt. Oavsett hyresrätt eller bostadsrätt. Det blir svårt att nå upp till maxgränsen. Men för er över 65 år är det som tidigare med en maxgräns på 50 000 kr.


Tyvärr så har förkylningen tagit sin beskärda del av mina krafter senaste dagarna, men som egenföretagare så får man hoppa ur särken och åka på jobb oavsett. Så idag har vi varit på två olika hemstäd och så blir det även under morgondagen. Känns ju ändå skönt att ha kommit igång efter Jul och Nyår. Röda dagar ställer bara till det.


Vi är i alla fall billiga i våra priser  och vi håller en hög kvalitet för er som vill anlita oss. Vi utför faktiskt alla möjliga städ, men nu i snötider också skottning hos äldre i området Forshaga, Deje, Karlstad, Kil, Arvika, Koppom och Charlottenberg.

Till våren/sommaren kommer vi även att erbjuda mindre trädgårdsarbeten hos äldre som har svårt att orka med då i området Forshaga, Deje med omnejd.

Vi är ett litet företag, men ett kan jag lova er - Vi har ett stort hjärta och vi lägger ned vår själ i våra kunder.


I övrigt har vi börjat tänka på våra matintag igen, skönt!

Båda behöver ned i vikt och komma i form igen så nu väntar vi på att förkylningens klor skall släppa så vi även kan börja träna lite. Men maten först och det går bra, mycket fisk, grönt och frukt i våra menyer. Måste erkännas att man känner sig en aning duktig :-)


Min hobby blomstrar, jag målar så fort jag hinner och tycker det är väldigt kul. Känner mig lugnad av det och tiden flyger på samma gång som depressionen lättar. Visst tänker jag på min saknade gosse, på livet som det blivit men jag tillåter inte mig själv att sjunka. Det är en stor skillnad mot innan. Jag skyndar långsamt mot livet som blommar.

Har börjat läsa in mig på boken igen för att börja skriva igen. Dags, ja verkligen hög tid att skriva. Vet inte hur det kunde bli en sådan otrolig tvärnit ifrån att skriva dygnet runt till att knappast skriva någonting alls.

Visst har det hänt en hel del. Pappa på hemmet, mamma ensam hemma, vårt nystartade företag och allt jobb för att få det att komma igång.

Det krävs så mycket tid att fritiden bara rusar förbi en, egentligen så beror ju detta på det ekonomiska läget, men ja vem ska tillåta sig gå under så länge man har två friska armar och två friska ben, inte vi.


Så Vämlänningar unna er själva en rejäl urstädning i ert hem, ring oss på Rent & Snyggt eller kolla in hemsidan för mer information. Vi flyttstädar, gör hemstäd, dödsbostäd, visninsgstäd, sanerng och massor av annat. Vi erbjuder också mattvätt och vet ni, vi tar även ut mattor och piskar dem om det finns ställningar och det är önskemål om detta. Vi är billiga och framförallt - noggranna.

Testa oss!

www.rent-och-snyggt.se


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 1 juli 18:32


Det är ett himla jagande för att finna ett jobb. Man tittar på lediga vakanser och idag har jag sökt sex olika arbeten. En del skulle passa bättre än andra, men det är dessa som skulle fungera i mitt liv. Många annonser skrämmer mig. "Du ska vara h...

Av Tove Birkeland Brandt - Fredag 28 juni 08:13

Så mycket har hänt i mitt liv sedan jag skrev någonting härute på min kära blogg och trogne följeslagare. Det är som att tiden flyr sin väg och man hinner inte reflektera över saker längre. Depressioner byter av varandra. Chocklägen!   Vadå tän...

Av Tove Birkeland Brandt - Torsdag 10 jan 09:43

Att driva företag är ett företag för sig själv. Man måste tänka på så mycket saker.Ibland kan man faktiskt känna att vänskap och företagande inte går ihop alls, har man vänner är det ofta så att de har svårt att skilja på tjänsterna de köper och beka...

Av Tove Birkeland Brandt - 6 maj 2018 09:08


  Känns i varje fiber av kroppen att våren har kommit. Det gör ont när knoppar brister sägs det och jag håller med. Sjön är öppen och från köksfönstret glittar vattenytan så vacker. Ute på åkern vandrar ett stiligt hägerpar. Lång tid har gåt...

Av Tove Birkeland Brandt - 1 januari 2018 18:34

Tänk imorgon har det gått 7 år sedan du tog ditt liv älskade hjärtat. Åren går och vi sliter hela tiden. Själv jobbar jag med den psykiska biten allt sedan du gav dig av. Sömnen uteblir och tabletter är min enda möjlighet att sova. Ibland känner j...

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se