Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 6 november 2019

En natt fylld av Kramp

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 6 nov 10:17

Ja jisses, natten har varit tuff, kramp om och om igen. Så jädra ont det gör och man vet ju knappt vart man ska ta vägen innan det släpper.

Gårdagen bjöd mig också på en helvetes resa i kärlkrampens tecken, spray under tungan och tablett och det tog evigheter innan det var över. Varje gång färdas man på en resa i sin egen hjärna om att nu kanske slutet är här. Kommer hjärtinfarkten nu, hjärnblödning. Skrämmande är vad det är.

Idag är jag trött, så typiskt efter att ha haft kärlkramp. Men ja det gav ju med sig till sist och allt återgick till det normala igen.


Gårdagen bjöd också på roligheter då en av mina kusiner lagt upp en fil med släktforskning om min farfar och farmors sida i Norge. Så intressant och jo man försvann bort i eget forskande på Internet. Timmar rann iväg när man läste om gamla släktställen och långväga släktingar. Nu vill jag veta mer om alla dessa,hur ser det ut i Seattle och Michigan finns det släkt där efter utvandrade?

Himla kul, måste helt enkelt gå någon kurs i släktforskning så man vet hur det går tillväga, vill ju även få fram mer om den svenska släkten.

Tänk att jag, lilla jag som alltid värnat som om Indianer och Samer har sameblod i släktådrorna :-)


Idag ska vi se om vi kan få fatt på däck till bilen, byta och försöka få ut och sälja de som är felaktiga. Behöver verkligen få in cash nu.

Väntar på att höra om en klocka som jag har borta på rep och som han kanske hade en köpare på, hoppas det kommer ett positivt svar snart. La ut lite grejer på Tradera igår igen, men nu är det trögt då det finns väldigt lite att sälja här hemma. Har ju sålt det mesta som går att göra sig av med. Vet inte riktigt vad man ska hitta på och lägga ut till försäljning. Städjobben lyser ju med sin frånvaro så det är svårt att komma igång.

Vet inte vad man ska göra och intervjun jag skulle på idag uteblev då hon blivit sjuk, kanske lika bra då det bara är inhopp och på massa olika ställen.


Skulle ju inte få till ett ledsamt inlägg igen, men jag verkar vara i den sinnestämningen just nu. Inget går riktigt min väg.

Morgonen är i alla fall väl omhändertagen, ratstat hundarna, duschat, gjort frukost, kokt ingefärsdryck för att hålla borta förkylningar, det är ju de tiderna nu och man behöver höja immunförsvaret. Sista tiden har det verkat som att det räckt att folk tittat på en så har man fått en förkylning, men nu ska här motas fan i grind.

Så käraste läsare, ha en helt fantastidk dag. Fyll den med upplevelser och kärlek. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 4 dec 09:04

Uppe i tid då mina tre små tycker att matte ska kliva upp. Det dansas över hela mig och hoppas tills jag kliver ur så de kan få sin frukost. Kissie min katt skriker mest för att få sin blötmat och de andra två sitter på parad. Sedan går det snabbt To...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 2 dec 08:17

Jag har tänt stakarna i fönstren, det är bitande kallt ute idag över -8 grader. I min lugna vrå har jag passat på att sy ihop makens arbetsbyxor, vikt tvätt och tagit reda på andra saker. Hämtat upp mat ur frysen, så det blir kycklinggryta här idag...

Av Tove Birkeland Brandt - Söndag 1 dec 12:40

Första ljuset är tänt, känns så skönt på något sätt. Jag har ingen stress över julen, mina döttrar har hand om allt, jag har packat in paket, kör miljövänlig jul i återbrukets tecken. Ja finns inte pengar så gör det inte det. Bara se glad ut och fort...

Av Tove Birkeland Brandt - Fredag 22 nov 08:22

Äntligen komma bort en stund, se något trevligt. Bokfestival i Karlstad och där ska jag lyssna på bland annat Guillou, ska bli himla trevligt. Leta nya infallsvinklar, njuta av att se pappersböcker, prata med författare. Borde ju inte göra annat än...

Av Tove Birkeland Brandt - Tisdag 19 nov 13:49

Jag försöker öppna upp mina kanaler tillbaka, men det känns så trögt. Ingen balans, skulle vara skönt att gå på healing få bort det som stänger av mig, men min vän som brukade hjälpa mig är borta sedan många år nu. Saknar henne och hon är ofta i mi...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se