Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 13 november 2019

I mördandets spår

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 13 nov 09:21

Jo minsann idag började jag dagen med att titta på ruskiga bilder som kan bli till ett omslag på min tredje bok. Dessa bilder väckte faktiskt en känsla till liv inombords, sedan så har jag har läst på lite om trafficking, organhandel och droger igen. Intressanta ämnen, så många människor som får sina liv förstörda på detta sätt.


Sedan har jag försökt finna en titel som ska passa och jag tror inte det är hållbart att ännu en gång använda mig av en färg, känns fel till en sådan här bok.

Jag ska fundera vidare, men för mig säger titeln så mycket för egen inre del när jag skall skriva att jag gärna vill ha den att utgå ifrån på något sätt.


Men nu äntligen börjar jag få känslan tillbaka för att skriva vidare, känslan för orden som skapar det andra skall kunna se. Viss är det spännande att kunna skriva en film för andras hjärnor, frammana bild efter bild i någon annans inre bara genom att skriva ord på ett papper.

Så häftigt.

Ett är säkert i alla fall att min grundhistoria håller fortsatt så det är bara att komma i mood och sätta fart.

Det blir mycket att börja läsa in nu, men det ska jag verkligen ta mig tid att göra. Det kliar i fingrarna efter att skriva igen att försöka leva med karaktärer, fånga de inre vännerna på nytt.


Faktum är att det var något en person skrev som irriterade mig till den mildaste grad att jag på något sätt vill visa att denna någon endast är uppblåst och nedsättande mot andra i sitt sätt.

Jag har skrivit och publicerat noveller, jag har skrivit två deckare - JAG ÄR FÖRFATTARE!

Att jag sedan inte har skrivit på ett par år, har inget med det utgångsläget att göra, jag är och förblir en författare.


Men nu är det till sist klart, man ska åter kunna läsa om Mimmi och gänget, ond bråd död som är mitt signum. Men jag har även andra saker på gång. En feelgood roman, och en barn/ungdomsbok och en spännande kokbok. Allt ligger serverat sedan tidigare i mina block och på min hårddisk. Så nu blir det bara att hugga pennan och papperet för att skriva ned allt som kommer upp i huvudet, repliker, känslor, samtal emellan olika individer. Återigen skall dessa verktyg bli mina viktiga följeslagare.

Vi får hoppas att när man kommer till slutet med storyn att någon vill ge ut min bok denna gången, vill ju inte att ekonomin ska stoppa det här. Jag vet att det finns många som älskar att läsa mina berättelser, sedan så finns det kritiker som alltid ska in ocj peta på allting men ja, så är livet.


Nu ska jag hoppa bort från mord och elände en stund, ska nämligen inta min frukost och sedan ska det bära av på en resa till min dotter och barnbarn. Skall nämligen bli ett bullkalas har jag hört.

Så vänner ha en fin och underbar dag. Var rädda om varandra. Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 4 dec 09:04

Uppe i tid då mina tre små tycker att matte ska kliva upp. Det dansas över hela mig och hoppas tills jag kliver ur så de kan få sin frukost. Kissie min katt skriker mest för att få sin blötmat och de andra två sitter på parad. Sedan går det snabbt To...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 2 dec 08:17

Jag har tänt stakarna i fönstren, det är bitande kallt ute idag över -8 grader. I min lugna vrå har jag passat på att sy ihop makens arbetsbyxor, vikt tvätt och tagit reda på andra saker. Hämtat upp mat ur frysen, så det blir kycklinggryta här idag...

Av Tove Birkeland Brandt - Söndag 1 dec 12:40

Första ljuset är tänt, känns så skönt på något sätt. Jag har ingen stress över julen, mina döttrar har hand om allt, jag har packat in paket, kör miljövänlig jul i återbrukets tecken. Ja finns inte pengar så gör det inte det. Bara se glad ut och fort...

Av Tove Birkeland Brandt - Fredag 22 nov 08:22

Äntligen komma bort en stund, se något trevligt. Bokfestival i Karlstad och där ska jag lyssna på bland annat Guillou, ska bli himla trevligt. Leta nya infallsvinklar, njuta av att se pappersböcker, prata med författare. Borde ju inte göra annat än...

Av Tove Birkeland Brandt - Tisdag 19 nov 13:49

Jag försöker öppna upp mina kanaler tillbaka, men det känns så trögt. Ingen balans, skulle vara skönt att gå på healing få bort det som stänger av mig, men min vän som brukade hjälpa mig är borta sedan många år nu. Saknar henne och hon är ofta i mi...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se