Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 19 november 2019

Att komma in i sitt inre är svårt

Av Tove Birkeland Brandt - Tisdag 19 nov 13:49

Jag försöker öppna upp mina kanaler tillbaka, men det känns så trögt. Ingen balans, skulle vara skönt att gå på healing få bort det som stänger av mig, men min vän som brukade hjälpa mig är borta sedan många år nu.

Saknar henne och hon är ofta i mina tankar. Fina Rosie som fick hjärnblödning/stroke i sömnen och gick bort.

Åren går och man är ensam, det blir aldrig mer det samma. Döden kvävde så mycket av mig, önskar så att det inte vore så men jo det är så det är.


Att förlora ett barn är ett helvete, jag lärde mig att stänga av efter några år för att inte gå under själv. Men jag missade att lära mig att sätta på mig själv tillbaka. Hur man gör det vet jag inte. Jag formades till något jag inte vet vad det är riktigt. Hade så mycket hopp om framtiden. Men när framtiden fortsätter att hela tiden jävlas och göra allting svårt ja jag vet inte.

Tycker inte om att gnälla, vill helst hålla mitt eget inom mig så slipper folk komma åt mitt inre på ett negativt sätt, det kanske är fel men vad ska man göra när det finns så mycket illvilja och ondska.


Att lita eller förlita sig på andra är inte min grej riktigt fått för många hugg i ryggen för det. Men gud det vore skönt att våga släppa taget, bjuda in till mitt inre annat än här ute på min blogg. Ett tag var bloggen min livstråd, eller ja i många år var det så.

Nu sitter jag här i det dystra regnvädret och försöker ta mig in tillbaka i mitt skrivande, in i min tredje bok för att fortsätta med den. Så fruktansvärt svårt med ord, tittar ut över det regndränkta landskapet och faktum är att det ser ut som jag känner mig.

Men jag har ett litet glädjeämne - ska på bokmässa helgen, inspireras, finna den röda tråden. Lyssna på de som har lyckats så som jag själv vill och ville lyckas. Jag älskar böcker och har alltid gjort, dessa ord som kommit ur någon och som sedan kan få mig att färdas långt bort till deras inre värld. Så underbart det är, magiskt.


Längtar efter Flow, efter att orden ska hoppa ur mig som de gjorde en gång, det var en helt fantastisk känsla. Något ingen kan förstå som inte varit där, när orden flödar som rinnande vatten. Jag vill hit igen, men just nu får jag nöja mig med att värka fram saker ur sitt inre, till och med läsning är tungt. Varför?

Jag vet inte vad som hänt, men om jag hade råd skulle jag åka och healas, få hjälp att komma ur mitt inre fängelse, jag vet ju att det fungerar men att det tar tid. Öppna upp mina chakran och komma tillbaka, tillbaka till livet på riktigt. Jag säger bara det, vart fan tog allt vägen?


Och att vara 55 år på arbetsmarknaden verkar ju tydligen avläsas som att man skulle kommit fram till graven redan. Nej tack vi har valt en annan för tjänsten, nej, tack, men nej tack...

Så fruktansvärt trött på detta och när det gäller att försöka komma ut och städa verkar även detta vara mycket svårt trots att man erbjuder sina tjänster. Hur ska man komma på fötter igen om man inte får en enda liten chans till förändring?

Jag inte vet jag, bara att allting känns motigt och hopplöst som att det har gått troll i precis allting man ska försöka företa sig.

Ärligt jag försöker hålla humöret uppe, engagera mig i matlagning, göra saker som fortsatt kan ge mig ett värde men det är tufft. Man vaknar till en ny morgon med nya förhoppningar för att åter lägga sig med grusade planer och tårfylld känsla inombords. Det enda jag vill just nu är att få ett JOBB.


Nej kära vänner det får vara nog med gnällande just nu. Följ era inre tankar och känslor och var rädda om de ni har i er närhet. Och sist men inte minst behöver ni ha lite städ utfört om ni bor i Värmland så kontakta oss.

Http://www.clean-up-sverige.se


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Onsdag 4 dec 09:04

Uppe i tid då mina tre små tycker att matte ska kliva upp. Det dansas över hela mig och hoppas tills jag kliver ur så de kan få sin frukost. Kissie min katt skriker mest för att få sin blötmat och de andra två sitter på parad. Sedan går det snabbt To...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 2 dec 08:17

Jag har tänt stakarna i fönstren, det är bitande kallt ute idag över -8 grader. I min lugna vrå har jag passat på att sy ihop makens arbetsbyxor, vikt tvätt och tagit reda på andra saker. Hämtat upp mat ur frysen, så det blir kycklinggryta här idag...

Av Tove Birkeland Brandt - Söndag 1 dec 12:40

Första ljuset är tänt, känns så skönt på något sätt. Jag har ingen stress över julen, mina döttrar har hand om allt, jag har packat in paket, kör miljövänlig jul i återbrukets tecken. Ja finns inte pengar så gör det inte det. Bara se glad ut och fort...

Av Tove Birkeland Brandt - Fredag 22 nov 08:22

Äntligen komma bort en stund, se något trevligt. Bokfestival i Karlstad och där ska jag lyssna på bland annat Guillou, ska bli himla trevligt. Leta nya infallsvinklar, njuta av att se pappersböcker, prata med författare. Borde ju inte göra annat än...

Av Tove Birkeland Brandt - Lördag 16 nov 12:54

Då ska man ta tag i det som är viktigt, nämligen att skriva på sin bok igen. Fas 1 är fördjupning vilket jag skall lägga tid på så fort jag får datorn helt klar efter att ha återställt den under gårdagen. Allt som fanns en gång är borta. Det jag miss...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se