Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 11 december 2019

Ingen bra kundrelation

Av Tove Birkeland Brandt - 11 december 2019 09:30

Jag är så vansinnigt arg över hur det man betalar för kan släckas ned. Nu talar jag om TV4. Boxer har sålt dessa kanaler i sitt paket och för mig som kund är det självklart att jag skall kunna sitta och titta på mina program i lugn och ro. Att de har problem ska ju inte på något sätt märkas hos deras kunder. De har ingen bra kundrelation.

Att säga förlåt och skylla på än det ena är ju ingen ursäkt för det man utsätter kunderna för.

Visst man kan se på Play, men va fan då har ju redan programmen varit i real time och det är man ju inte intresserad av som kund. Man vill ha färska nyheter!

Telia och Com Hem-Boxer ni är så usla så det är inte sant. En tredjedel av folket har blivit utan TV 4, vad tänker ni göra åt det?

Sitt inte och tjafsa som småbarn i en binge utan ro hem kontraktet fortare än kvickt och slå på sändningarna.


Nog om denna katastrof nu även om ilskan är svår att släppa.


Långtidsarbetslösheten ökar i landet och jag är en av dem som varit arbetslös länge nu. Man har kommit fram till att arbetsmarknaden ratar folk över 40 år. Hur tänker man egentligen?

Att helt enkelt slå undan fötterna på folk som vill göra rätt för sig och kan göra det. Måste väl säga att de flesta över 40 år har en sjuhelsikes arbetslivserfarenhet, är inte detta något att ta vara på och hämta kraft ur?

Sverige är ett land i förfall på alla sätt och vis. Så sorgligt.

Man kan nog snart säga RIP Sverige, när man som styrande inte längre har empati för sitt folk, utan gör allt för att slå ut männsikor istället för att svälja sin stolthet. Men detta är resultatet av att man sätter en maktgalen psykopat att styra landet. Han är som en blodigel, suger sig fast för att få i sig de sista dropparna av kämpaglöd. Att skörda frukten av en speciell typ av mord på folket. De gamla, de hemlösa, de arbetslösa och de sjuka. Ser till så att de rasar mellan stolarna och sedan vara som strutsen, stoppa huvudet i sanden och vips så försvinner vi alla och vår käre statsminister kan fortsätta holka ur landet i den takt han redan påbörjat.


Vad ska man säga. Rädslorna sitter ju innanför skinnet varje dag. Hur ska man klara av detta?

Varje månad söker jag otaliga jobb i hopp om att få ett ja, men det är som ett eko. Varje gång dingar det tillbaka ett nej.

Finns ju inga åtgärder, finns ju inget att få hjälp med från arbetsförmedlingen. Inte ens i min vildaste fantasi trodde jag att man skulle hamna här. Kunde hamna här!

I går hade jag ännu en av mina skräckstunder, ännu ett kärlkrampsanfall som hade svårt att ge med sig och helt plötsligt började svetten bara lacka, ja rent av forsa om mig. Tänkte åter igen att nu är det nog kört, nu kommer hjärtinfarkten som plockar bort mig. Jag tog en sipp till av sprayen under tungan, väntade och efter ca 15 minuter hade det lugnat sig  så jag kunde fortsätta städa.

Varje gång jag åkt in ja då finns inga problem, men jag vet ju att det är problem, mitt hjärta är inte friskt och en dag kommer det inte gå bra längre. Det har hållit på så länge nu men blir bara värre och värre för var gång.

Det strålar upp i käkarna, upp i huvudet och bröstet, gör ont som ...

Men mitt i allt tror jag det är dödsångesten som är värst i dessa ögonblick.


Nu är resten av veckan lugn och jag ska vila mig, kanske gå upp och måla lite akvarell, jag vet inte riktigt vad jag vill eller orkar egentligen. Depressionen håller sitt fasta grepp om min själ så ingenting är roligt. Det känns bara tungt. Men jag har korsord att förlusta mig med och just nu känns det roligt i alla fall, en utmaning med sig själv och de inneboende kunskaper man besitter om än väldigt långt inne.


Jag ska passa på att gå ut på AF sida och se om man kan få igång en chat, för att få veta vad man kan få för hjälp i dagsläget och vilka bidrag som finns för den som är intresserad av att anställa mig.

Något måste göras, för jag blir tokig av detta.

Nu har jag väl gnällt så det räcker så jag lämnar er här, med en önskan om att ni får en fin dag med massa kärlek. Ha det gött!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - 13 juni 2020 13:17

Idag har jag bakat en kalastårtebotten då jag ska iväg och träffa mitt barnbarn imorgon. Skall också göra en kycklinggryta att ta med mig dit så vi kan äta ihop. Min svärson skall roa sig med att byta ABS ringar fram på min bil. Intressant. Har hört ...

Av Tove Birkeland Brandt - 25 maj 2020 14:30

Har inte gjort något vettigt idag. Känns nästan lite skämmigt att slappa så här, men jag har varit så himla trött att jag bara inte orkat med att göra det jag borde göra. Ska i alla fall ner i källaren och hänga upp gardiner jag tvättat upp om en lit...

Av Tove Birkeland Brandt - 19 maj 2020 13:59

Dagen idag så har jag satt lite nya chilifröer, de är ju så viktiga här hos oss. Vi gör varje år vår egen chilikrydda, så härligt Jag har också passat på att omplantera lite tomatplantor så de får en egen kruka för att växa till sig i och det är mass...

Av Tove Birkeland Brandt - 15 maj 2020 17:23

Kan inte låta bli att tänka på tiden vi lever i, tiden som flytt och den som skall komma i våra liv. Är så nedstämd över att man så lätt glömmer vilken kappa man bör klä sig i, vart man hör hemma. Man börjar irra och hamnar längre och längre bort. Ka...

Av Tove Birkeland Brandt - 12 maj 2020 13:02

En ny trött dag igen, kan liksom inte vakna upp, är mer eller mindre halvvaken hel tiden. Ståle har varit i Arvika och jobbat morgon , hem och lunchat och farit för att jobba dag och kväll i Forshaga. Ja så här är det numera, ensamt och tomt. Finns i...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Ovido - Quiz & Flashcards