Toves Tankar

Direktlänk till inlägg 17 december 2019

Sovmorgon

Av Tove Birkeland Brandt - 17 december 2019 10:06

Gårdagen kändes i kropp och lem, min artros är inte så medvillig längre. Men dagens jobb utfört och hemmet är kliniskt rent, ugnen skinande och fönstren putsade. Ett gott genomfört arbetspass kan man väl kalla det.

Morgonen har grytt, tog en insomningstablett vid 04.30 för att få sova lite till. Känner mig ju aldrig utvilad trots att jag helt enkelt inte kan sova. Min hjärna vill tänka, vad det nu finns att tänka på.

Man är en trasig människa utan jobb.


Jag fick på mig kläderna, skyndade ner, fick på en mugg kaffe och ut med mina små fyrbenta gullegrisar på kiss och bajsvända. Sedan in och fixa mat till alla tre, Trixie, Truls och Toby som stressar väldigt och klagar innan de serveras sin frukost. Men sen blir det åter lugnt och man kan få sjunka ned och se på datorn efter jobb med en sval kopp kaffe. Endast ett jobb att söka idag, men det är gjort nu och man kan väl inte förvänta sig annat än "Tack men vi har fått många intressanta ansökningar och valt en annan sökanden".

Det obligatoriska svaret i mitt liv tycks det som. Många försöker hjälpa med att sök i vården de behöver alltid folk. Ja det gör de kanske, men jag är utan utbildning och jag har en kropp som inte längre orkar med tunga lyft, trots detta har jag sökt många sådana jobb utan resultat. 


Men jag är rädd för framtiden på så många sätt, oerhört mycket tankar går åt att tänka på hur livet kommer bli om jag inte orkar jobba mer, eller blir gammal utan tillräcklig inkomst. Det väcker mycket tankar att gå med smärta i kroppen varje dag och dessutom dumpa så fort jag äter. Det tär på allt, ja faktiskt ända in i själen.


Sedan är det ju samhället i det hela, det ungår väl ingen att vi är omringade av hets, hat och ett nytt krigssätt.

Ja, invandringen har gått över styr, de kommer från ställen där man anser att djur är till för att plågas, det är en tävlan för dem att plåga mest. Nu har även överfall på svenkar börjat också detta för att de tycker det är en lek att förnedra och skada oss, precis som med djuren. Det är överfall som görs för att de mår bra av det. De tycker det är kul och straffen, ja de uteblir."saknas signalement", tro fan det alla ser ju lika ut.

De kallar våra unga för mammafittor och massor av andra ord som svennefitta, hora, men de straffas inte för sina gärningar.

Folk kan inte gå ut i trygghet i Sverige längre. Vi är ett folk som bär på en inre skräck. Jag har 10 underbara barnbarn, hur ska det gå för dem att växa upp i det här. Otryggt.


Varje ny dag sitter man med tidningen och läser om mord, knivöverfall våldtäkter och denna nya trend som jag inte vet ordet på.

https://suntfornuft.space/antidemokrati/kriminalitet/ran-och-stold/svennehatet-msm-anonymiserar-och-kallar-tortyr-och-mordforsok-for-ranskada/?fbclid=IwAR2dyFSdSwQXaRW3hO6X-SI81m4NUgjCKDvlmb6GkPrwe4A1TOxt8toLH64

Mer finns att läsa via denna länk ovan.

Upprörd räcker inte, våra politiker vill se oss utrotade. Vi har ingen vi kan lita på som ska ta hand om svenska folket, rädda oss från de kulturinslag som nu chockar oss så. Den barbariska råhet som finns i vissa kulturer.

Nej jag är inte rasist, men jag vill att vårt land ska vara tryggt att mina barnbarn ska kunna gå ut utan att skadas av någon.

Min känsla i det här är att rasismen är omvänd, vi som svenskar är målet för rasism.

se här: 

https://samnytt.se/video-invandrargang-misshandlar-och-urinerar-pa-svensk-pojke/?fbclid=IwAR1_wGVUltFO8ln28Cb2xoRrUhYrpyf7nPVDBRI3yqrTu6drwVem7n
YjbuM

Det allra värsta är att detta kommer aldrig ta slut, det blir bara mer och större ju fler kulturer vi tar hit. Att vara ett kristet land och öppna sina hjärtan är det värsta svenska folket gjort emot sig själva.


Alla är inte så här, men det är många och de är farliga, de gör saker utan att känna ånger. Ja jag talar om mina rädslor, vill inte stoppa huvudet i sanden och hoppas att det försvinner om jag blundar. Jag läser dagstidningen och gråter av förskräckelse för vad som skett med framtiden.


Har nog sagt en del som PK inte gillar i detta inslag, men följ Lamotte, följ vardagen i nyheterna, öppna ögonen istället för hjärtat och till er alla som gjort detta. Ha en så bra stund i livet som det bara går. 

Kram på er mina vänner.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Birkeland Brandt - Fredag 24 jan 09:11

Jag vet inte hur det ska beskrivas, man går med en ständig oro inombords. Någonting nöter utan att man riktigt kan ta på vad det egentligen är. Det känns jobbigt, man har ställt in sig på att man ska göra en massa saker men tiden tycks bara rinna i...

Av Tove Birkeland Brandt - Måndag 13 jan 07:51

Jag sitter i köket, väntar på att klockan ska ringa. Idag blir det att städa lite, maken ska till sockertanten i Arvika så det blir en resa dit. Annars händer det inte så mycket hos oss just nu, vi ska på en del möten men hur de kommer gå vet vi in...

Av Tove Birkeland Brandt - Fredag 10 jan 08:05

Har ni tänkt på vad ni anser är spännande i livet? Jag vet inte men jag själv tycks sitta i en bubbla av stiltje, känns som att ingenting är riktigt roligt. Ingenting lyckas locka mitt inre till de där topparna där man bara ville rusa iväg direkt o...

Av Tove Birkeland Brandt - Torsdag 9 jan 08:17

Ja så har maken tandvärk och jag fått inflammation i munnen samtidigt så det blir att ringa tandläkare om akuttid idag. Känns stumt i halva högra käken och det är inget jag är van att känna så bäst att se till att det blir en kur pencellin här. Mak...

Av Tove Birkeland Brandt - Tisdag 7 jan 11:06

Jag kan inte sluta tänka på hur det är, upplevelsen av att läsa nyheter idag. Man borde tvinga tidningarna att ta fram åtminstone en positiv nyhet/reportage om dagen så att vi som läser kan glädja oss över någonting. Som det är nu är det krig, mord...

Presentation


Right now I'm between two jobs, but I'll probably start working as a personal assistant soon

Våra böcker finns att köpa här

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se