Toves Tankar

Senaste inläggen

Av Tove Birkeland Brandt - 24 februari 2015 07:55

Det känns allat annat än härligt, dimman hänger ned över berget och det är faktiskt surt utomhus. Dock fick inte snöfallet som kom  igår det fäste som jag befarade då de öste ned, så det är positivt. För jag längtar ju så enormt efter våren nu, solen som kan ge mig styrka att gå vidare, bara för att fortsätta leva mitt eget liv. Jag försöker, Gud skall veta att jag försöker. Jag försöker att inte ätas upp av ilskan som slår mot mitt ansikte och som den lärde en gång sa "vänder jag andra kinden till", blundar för att finna styrka och inte slå tillbaka.


Är så glad att min dotter funnit friheten nu genom att få sitt efterlängtade körkort och en bil. Nu tar hon barnen med sig och far iväg, åker dit hon vill. Lycklig över detta och över att ha kunnat hjälpa till. Det känns gott i mammasjälen då man kan hjälpa sina barn. 

 

   Jag skall fortsätta skriva boken om Kim, en mammas förtvivlade men också glädjefyllda berättelse om alla de lyckliga och mindre lyckliga stunder vi fick i våra liv.

Just nu håller jag på med råmaterialet till boken, lite annat än berättelsen om Mimmi och gänget. Ja, ja nummer tre i serien kommer nästa år är det planerat,  cirka 70 sidor skrivna redan och det är bara att få tummen ur och komma igång med resten. Försöker även hotta upp Mimmi en del genom reserch gällande medialiteten, så det ligger inte stilla och jag har ju precis släppt min andra bok så det är väl ok att det dröjer lite med nästa.


Har varit ute och rastat Toby, som är full av tankar på flickor då hela området svämmar över av tikar. Det är svårt att få honom till att finna koncentrationen så  att han kan utföra sina behov när det luktar så gott överallt, men lite kissande blev det ju och nu ligger han och vilar i sin korg igen. Skönt.

    Jag sitter här och knappar på datorn, tänker på Kim, på livet och döden. Sippar på mitt nybryggda kaffe och försöker samla mig. Vi skall ut och posta iväg en del recex av min bok idag så den kommer iväg och jag hoppas att man skall tycka om boken, se dess potential.

   Sista tiden har jag genomgått en omformning av mitt eget jag igen, visst låter det konstigt men; jag känner att jag inte längre orkar rusa framåt i saker som jag alltid gjort i mitt liv, nu är det eftertanke som styr allting. Skrivandet, tankarna, livet.

   Pratade med min mamma igår, kära lilla mamma hon var så arg för min skull. Visst är man trött och irriterad ibland, kraven känns oerhörda när man får släppa allt och ge sig av,  men herregud vad ska jag göra utan dem, de enda människor som verkligen trott på mig och på min förmåga i hela mitt liv. Det blir fritt fram för alla ulvar den dagen de går bort ...

 

Blommor som Kim plockade till mig i Torrevieja i vintertid och med dem så avslutar jag mitt inlägg och önskar er alla en helt underbar dag. 


"Den som spottar i smeten får igen det i kakan."

ANNONS
Av Tove Birkeland Brandt - 23 februari 2015 19:12

Nu så går det att köpa min senaste bok "Svart Triad" och den finns på Bokus samt Adlibris.

E-bok

http://www.bokus.com/bok/9789198130669/svart-triad/  

http://www.adlibris.com/se/e-bok/svart-triad-9789198130669

eller som pappersbok(storpocket)

http://www.bokus.com/bok/9789198130652/svart-triad/

http://www.adlibris.com/se/bok/svart-triad-9789198130652


Svart Triad är en mörk berättelse där nazism, rasism och mordet på en liten flicka, flätas samman till ett raseri av känslor.Värmländska mediet Mimmi plågas av sina inre syner. Visioner med vilka hon leder mordenheten i Göteborg i rätt riktning. Det blir ett tätt samarbete mellan Mimmi, Rita och Bengt då jakten för att bryta det ondskefulla påbörjas. Ett sökande mot tiden för att gripa en besinningslös mördare …


 
ANNONS
Av Tove Birkeland Brandt - 23 februari 2015 08:20

Jag vill så gärna tro på människors förändring, på deras kärlek. TRO att godheten finns och det finns ödmjukhet nog att inse saker, få insikt i livet och om döden. Jag ber inom mig var dag för att få kontakt med andra sidan och med mitt inre jag, jag ber för att jag hoppas och för att jag trots alla illdåd som sker runt mig, tror på en förändring.

   Min tro syns inte på utsidan, jag kastar den inte över andra, jag bär den själv. DEN ÄR MIN, men jag ber för att få kontakt.


Jesus, jag inser att det finns mycket i mitt liv som inte har varit bra och jag vill be dig om förlåtelse för det. Tack för att du gav upp ditt liv för min skull, för att jag skulle kunna bli fri från min skuld. Nu vill jag leva tillsammans med dig och mer och mer lära känna dig och leva efter din vilja. Tack för att du har lovat att ta emot mig när jag kommer till dig.
Amen


Det är så märkligt hur man definerar TRO, vissa människor vill inte tro annat än på sin egen sanning och det är sorgligt. Att förledas av sin blindhet och sitt hat, att se sin egen värld krympa och bli till intet. En förgörande tro som äter människor från insidan och gör att de när sig på andras olycka för att själva må bra. Men gud förlåter dem.

    Hur jag definerar GUD, ja han är ingen gubbe på ett moln, han är allting runt oss, allt det vackra som klär världen, som ger oss kraften att stå ut med djävulens illvilja, han är den som gör att vi kan stå upp.

   Man väljer att tro om man vill, för den som inte vill tro är det helt OK, alla väljer själv. Vad jag tycker är synd idag är att det inte finns någon kraft i kyrkan att samla in sina lamm. Allt är som förlamat i samhället idag och ingen bryr sig längre.

   Men jag bär mitt kors, jag bär min tro. Den är min och tillhör mig för jag vill tro på människans godhet och hoppet om en framtid att till sist finna frid, lugn och ro.


   Att bli kristen kan gå till på många olika sätt, så var det i början när Jesus gick här på jorden och så är det än idag. För en del är det förknippat med starka känslor, för andra går det lungt och stilla tillväga. För en del är det förenat med mycket kamp, för andra kommer tron som en självklarhet. Gud är personlig med just dig. DU väljer att bära tro för att slippa känna hat, endast du kan avgöra om du är troende.


Många tycker säkert att inlägget är lite udda men jag har varit troende i fyra års tid nu och det ger mig kraft att stå emot djävulens anhang i vilken förklädnad hen än försöker ta sin form, det känns tryggt att veta att jag kan stå upp för min egen skull, för renhet och för att i lugn och ro kunna möta döden en dag.


VARFÖR ska man bli kristen


I vår natur finns det en längtan efter något mer. Vi kanske vill ha bättre betyg, modernare kläder, nyare prylar, mer bekräftelse eller större framgång. Vi blir helt enkelt aldrig helt nöjda, jakten på nya upplevelser och nya saker fortsätter. Det är som att inget man får tag på tillfredställer på djupet mer än under en kortare tid. Känner du igen dig?
Men Jesus påstår själv att vara den som faktiskt kan möta människans innersta längtan på ett bestående sätt.
Det du har läst om hittills på den här hemsidan http://www.finnsgud.nu/omtro/varfor-ska-man-bli-kristen handlar om hur Gud otroligt nog skapade allt av en anledning: för att människan skulle känna honom. Precis som de som designar och tillverkar mobiltelefoner inte gör något okontrollerat, utan gör det med ett syfte. Självklart skulle man kunna man använda telefonen som brasved, mattpiska eller tandborste men det hade aldrig fungerat speciellt bra. Likadant är det med oss människor, det finns mycket vi kan göra och ska göra som är bra för oss, men den djupaste meningen till varför vi finns är för att lära känna honom som är anledningen till varför vi finns. Det är först när vi lär känna honom som vårt sökande mättas och vi hittar hem. Genom Jesus kan vi komma till Gud och få leva våra liv som det var tänkt från början, med hopp och mening.

Jesus själv säger:

Johannes 4:14"Den som dricker av det vatten jag ger honom skall aldrig någonsin törsta. Det vatten jag ger skall i honom bli en källa, som flödar fram och ger evigt liv"


Om du bara visste den glädje och den frihet som Gud vill att du ska få uppleva. Men för att få tag på det måste vi släppa kontrollen och inte längre leva våra liv för oss själva utan för att lära känna Gud. Allt kommer inte bli enkelt bara för att man har en relation med Gud, vi möter alla svårigheter i livet men Gud kommer att hjälpa till i alla de situationerna, det kan du lita på.


Ja normalt sett talar jag aldrig om min egen tro, men ibland drivs man av andra sidan att lätta upp och säga som det är, att visa världen att man kan förlita sig på det goda och hoppas och be att livet skall skänka någonting gott.

   Kram på er alla fina vänner <3 och bloggläsare.

Av Tove Birkeland Brandt - 23 februari 2015 08:09

Vad är näthat?

Med näthat avses kränkande och hatiska kommentarer på exempelvis bloggar, facebook och instagram. Kränkningarna kan även ske genom publicering av bilder eller videoklipp på internet.

Att utsätta någon för näthat genom att hota, sprida lögner och kränkande uppgifter är förbjudet både på internet och i ”verkliga livet” . Det är t.ex i allmänhet förbjudet att kalla någon för ”pedofil” eller sprida bilder på någon annan i sexuella sammanhang utan hennes/hans/hens tillåtelse. Det är även otillåtet att utsätta någon för sms- eller mailtrakasserier. Det är också förbjudet att på nätet hota en person på ett sätt som får henne/honom/hen att känna allvarlig rädsla eller att publicera personliga uppgifter om någon annan.

Alla kränkande uppgifter är inte otillåtna - vare sig på nätet eller i andra sammanhang. Att uttrycka att man ”hatar” någon eller man tycker att någon är ful är inte olagligt i allmänhet. Rena åsikter och personliga ställningstaganden är inte brottsliga. I sådana fall väger yttrandefriheten över rätten att slippa bli kränkt. Ibland kan det vara svårt att avgöra om ett yttrande faller inom gränsen för det förbjudna eller inte. I praktiken är det framför allt vissa kategorier av brott - ett brott är ett beteende som är otillåtet enligt lagen - som kan bli aktuella i fall av näthat. Som exempel kan förtal, förolämpning, ofredande, olaga hot eller brott mot personuppgiftslagen aktualiseras.

Om du har blivit utsatt för allvarligt näthat bör du först kontakta polisen. Du bör också på en gång försöka säkra bevisning genom att ta skärmdumpar, eller ett fotografi, som visar den kränkande uppgiften. Det är också bra om du, efter att du tagit en skärmdump eller ett fotografi låter någon annan - en kompis, kanske - se den kränkande uppgiften genom att skicka en länk eller liknande. (Om det blir rättegång kan nämligen i sådana fall kompisen vittna om att skärmdumpen eller fotografiet inte är manipulerat utan att det överensstämmer med verkligheten.)

Kontakta därefter oss på Juridikinstitutet genom att fylla i anmälningsblanketten på hemsidan. Försök i din anmälan att beskriva det du varit med om så noga som möjligt.


http://www.juridikinstitutet.se/nathat


Kränkningar, hot och trakasserier på nätet

Hat på nätet drabbar många unga. Men det kan vara svårt att veta vad som bara är taskigt och vad som faktiskt är olagligt. Ofta säger man att samma regler gäller både på nätet och utanför nätet. På samma sätt som ”in real life” får man alltså inte heller hota, säga alltför elaka saker eller förfölja någon på internet. 


Uttrycket näthat används för alla möjliga typer av kränkningar på internet, från en taskig kommentar till olagliga handlingar. Genom sociala medier kan näthatet snabbt spridas till väldigt många människor och få stora konsekvenser för den som utsätts. Lyssna på juridikpodden om näthat.

 

Olika typer av näthat

Enligt Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor är vanliga brott på internet:

Förolämpningar: När någon går över gränsen och förolämpar och säger elaka saker till någon annan och genom detta sårar den personen. Lagen ser extra allvarligt på ifall påståendena är rasistiska, religiösa eller handlar om sexuell läggning. 


Förtal: När någon uttrycker sig och sprider uppgifter som gör att omgivningen tycker att man är en ”dålig” människa, till exempel säger att man har begått ett brott. Förtalslagen är lite speciell eftersom den främst riktar in sig på spridning. Att dela/vidarebefordra/sprida är det som är brottsligt, inte vem som från början skrev eller fotograferade händelsen. På internet kan kränkningar och trakasserier spridas väldigt snabbt och till många människor. Lyssna på juridikpodden om förtal.


Hot: Ett otillåtet angrepp på din rättighet att vara i fred och känna dig trygg. Hot i olika former förekommer ofta på internet. Men ett hot måste vara ett så kallat olaga hot för att vara straffbart. Det betyder att man hotar med ett annat brott och att den som hotas känner rädsla för sitt liv eller sin hälsa. Det kan exempelvis vara hot om misshandel. Lyssna på juridikpodden om hot.


Ofredande: När man allvarligt stör någon annan, till exempel genom att skicka en mängd meddelanden till en person som inte vill bli kontaktad. Sexuellt ofredande på internet kan vara att någon upprepande gånger ber om att få nakenbilder skickade till sig, eller skickar nakenbilder till någon som inte bett om det. Om en vuxen har fått en person under 15 år att posera naken eller i underkläder framför en webbkamera kan det vara utnyttjande av barn för sexuell posering. För att ett foto ska vara kränkande krävs att fotot är taget i smyg och i ett sammanhang som i ett omklädningsrum eller på en toalett. Barnpornografi är ett brott som samhället ser mycket allvarligt på. Brottet är inte direkt knutet till den avbildades ålder eller till den som syns på en bild eller film. Även bilder och filmer med någon som är 15–18 år kan vara barnpornografi om det ser ut som ett barn på bilderna eller filmerna.


http://www.brottsrummet.se/sv/nathat

Av Tove Birkeland Brandt - 17 februari 2015 09:21

Just nu ligger det fokus på min döde son Kim och i det samma hamnar det ett fokus på mig. Så jag skall börja direkt med att ge er en liten redovisning gällande de frågor som kommer att viskas om bakom ryggen i samband med det här.
Nej, jag tjänar inga pengar på att vara med!
Nej, jag är inte ute efter ett kändisskap och nej det finns inga baktankar gällande att tala om Kim. Den enda betalning som utgår till mig är ett signerat exemplar av boken "våra älskade orkade inte leva".
Så nu när det är utagerat kan vi väl prata om syftet i vilket omtanke bär huvudsyftet. Att ge av sitt eget inre för att hjälpa andra att känna gemenskap i det svåraste man kan drabbas av nämligen självmord genom någon nära anhörig.
Det finns allt för lite böcker eller hjälporganisationer som fångar upp syskon och föräldrar eller andra anhöriga mitt i en sådan livskris som detta innebär.

Det som förvånar mig är att man tror sig veta så mycket om människor, angående deras liv, tankar, relationer och mycket mer. Man är helt enkelt specialister och tydligen har man inbyggda licenser för att raskt döma och peka ut individer som skyldiga i ett självmord.
Lektion ett: lyssna lite på ordet det skriker ut att man självvalt att göra det.
Jag ombads redan igår att lämna min son i fred, låta han vila i frid. Kvinnan som kom med dettaa yttrande har inte tagit del i hans död och knappast i hans liv heller och trots detta fälldes den elaka kommentaren att vi borde älskat honom så när han levde som vi gör nu. Kvinnan var också trots sin otroliga kärlek till mitt barn helt utebliven från hans begravning med ursäkten att hon inte orkade närvara.
Nej, kanske orkade hon inte det, men jag var där. Jag begravde mitt barn, jag ordnade mitt älskade barns begravning. Jag tvingades att orka. Det kallas KÄRLEK.

Med det här inlägget vill jag egentligen bara säga att väldigt få människor har haft insyn i våra liv, ni har trott er veta saker och gottat er på det, lyssnat till skvaller. Nu är det slut på det. Ni vet ingenting, ni tog inte del i våra iv. Faktum är att ni fanns inte där, så enkelt är det. Det betyder att ni inte har en endaste ringa aning om vår relation till varandra, våra hemförhållanden, ni vet inte vad vi talade om eller hur ofta vi kramades eller gjorde andra saker. Ni vet faktiskt ingenting om vad vi gjorde tillsammans, men ändå är ni snabba att döma ut och då främst mig som mor.

   Att ni satte ut mig som en rutten mamma som inte borde ha rätt att leva osv...
Jag skriver det här eftersom det allra första påhoppet kom igår från kvinnan som nästan aldrig tagit del av hans svårigheter utan funnits där i små glimtar när det passade henne och då saker inte var besvärliga så då talar vi om en timma här och där spridda under hans uppväxt.

Jag har inte gått ut med vår historia för att skapa nya påhopp utan för att hjälpa andra som själva drabbats av självmord eller tankar på att göra detta mot sig själv. För mig är tanken är att om ni vet vem min son är så lever han vidare och det är mitt stora mål i livet och har varit det sedan dödsbudet kom för fyra år sedan,

Så för er andra som har tankar på att döma utifrån era uppfattningar, det är bäst ni skaffar hållbara fakta den här gången för det blir polisanmälan på allting. Ni fanns inte i Kims liv, eller så var ni där ett kort ögonblick och ändå anser ni er ha rätten att uttala er och att döma. Ni vet ingenting om våra liv.
Ett par frågor. Bodde ni i vårt hem? Var ni där varje dag, eller var ni med oss ut på våra upptäckarresor, tittade på vikingagravar, for runt på finngårdar, fiskade etc.. Slet ni med skolarbeten, var ni med på BUP eller kanske satt ni på alla otaliga skolmöten? Tvättade ni hans kläder? följde ni med I hans musikvärld HIP HOP, fotade ni grafittin ihop med honom?
Nej jag trodde väl inte det, ni fanns inte i våra liv och ändå skrek ni om att jag var skyldig till min sons död. Ni har satt er själva på väldigt höga piedestaler och allt detta för att visa omvärlden hur värdelös jag var i min mammaroll. Inte ok, inte ok !
Ni fanns inte i hans vardag, det fanns jag i 15 av hans 17 år. Nästan 16 om jag skall vara korrekt eftersom han skulle till att fylla 18 strax efter sin död.

Det värsta av allt i den här sorgliga historien är att jag inte förstår ert behov av att hata, ert behov av att styra mitt liv eller syskonens tankar och känslor efter Kims bortgång. Det är så fruktansvärt fel det ni hållit på med och ärligt talat det är faktiskt oförlåtligt och det är skälet till att mina dörrar aldrig någonsin kommer öppnas upp till er igen.
Kim var värd så mycket bättre, han hade behövt känna all den kärlek och omtanke som ni hela tiden utger er att alltid ha gett honom, till trots att ni aldrig fanns där eller engagerade er i vem Kim var eller vilka behov han hade i sitt liv!

Av Tove Birkeland Brandt - 16 februari 2015 14:40

För mig är känslan att känna mig säker hemma viktig, valen är att ha ett bra dörrlås och goda samt vaksamma grannar som kan hålla utkik om jag reser bort.

Visst har jag tänkt på att sätta in en larmanordning, men på samma gång har ju detta gett mig en känsla av att vara utsatt på riktigt istället för att tvärsom känna mig trygg då det bygger på rädslan för att drabbas av ett brott.

   Dumt kan väl tyckas men, jag vill ju så gärna tro allt gott om mina medmänniskor även om jag är fullt medveten om att samhällsklimatet hela tiden ökar och att risken för att drabbas av inbrott blir större och större, ju sämre folk får det ekonomiskt. 

   På landsorten där jag bor kan man ju dessutom arbeta mer ostört än inne i  större bostadsområden så kanske måste jag göra en omvärdering gällande att känna mig säker i mitt hem.

Kanske är det ändå så att ett larm kan vara en liten investering för en stor trygghet, eller vad säger ni?

Av Tove Birkeland Brandt - 16 februari 2015 08:00

Älskade Kimpan, tänk du fyller 22 år idag även om du är bortrest så firar jag ditt liv och din födelse. Du befinner dig i ett paradis dit dörren inte är öppen för din mamma. Inte just nu, men senare när det är dags. Trots detta hoppas jag att dina släktingar håller ett stort partaj för dig där uppe i Nangijala idag.

   Jag har varit ute och tvättat av din sten lite och tänt ljusen, gav fåglarna mat i trädet intill och hoppas nu att de kommer att sjunga extra vackert för dig idag.

   Så otroligt mycket tankar som vilar hos dig, så mycket kärlek från oss allihop och så fruktansvärt mycket saknad vi känner.


Fortsatt letar jag efter ett svar, ett svar om VARFÖR?

   Fortfarande är det så att ingenting känns rätt. Du borde vara här med oss andra. Du tog ditt liv, men på många sätt också mitt. Det är så svårt att förklara men på något kusligt sätt la du en dimma över livet som aldrig mera kan lätta. Det klara och det vackra kommer aldrig mera tillbaka. Det förändrades, det blev svårare att andas, svårare att le. Hjärtat stelnade till en aning och i det lever jag mitt nya liv.

   Men idag sjunger jag för dig inombords, jag säger Grattis till dig min finaste ängel och i den största av saknad önskar jag dig en riktigt fin födelsedag.

   Älskad, Saknad, Aldrig glömd ...

 


English Version

Loved Kimpan, imagine you turn 22 today even if you are away so I celebrate your life and your birth. You are in a paradise where the door is not open to your mother. Not right now, but later, when the time comes. Despite this, I hope that your relatives hold a large partying for you where uppei Nangijala today.
    I've been out and washed out of your way a bit and lit the candles, gave the birds food in the tree next door and hope that they will sing extra beautiful for you today.
    So much thoughts that rests with you, so much love from all of us and so terribly missing we feel.

Continued I am looking for an answer, an answer WHY?
    Still it so that nothing feels right. You should be here with us. You took your life, but in many ways also in the middle. It's so hard to explain but in some weird way la you a fog of life that never can be easy. The clear and beautiful will never return. That changed, it became more difficult to breathe, harder to smile. The heart stiffened slightly and I live my new life.
    But today I sing for you inside, I say congratulations to you my finest angel and in the greatest of regret, I wish you a really nice birthday.
    Beloved, Missing, Never forgotten ...


"The birds is already singing for you" :-)

Rösta på mig!

Av Tove Birkeland Brandt - 13 februari 2015 17:29

Den här dagen har varit minst sagt intensiv, men väldigt viktig i min kamp för att ge Kim en bit av sitt liv tillbaka i människors sinnen. Alla de år som gått har jag kämpat för att man inte får glömma min ängel på andra sidan, man ska minnas hans ljusa sidor och hans kamp i livet, att kämpa för att utanförskap skall raderas i vårt samhälle.

   Hans sista val hur det än är har gett svåra ärr i min själ och i syskonens själar, men trots detta vill jag lyfta blicken bortom smärtan. Idag har jag haft möjligheten att visa upp Kim, min fina och underbara kille för världen och det känns så otroligt bra i mitt inre.

   Jag har varit och spelat in ett program hos SVT, de regionala nyheter som kommer visas på tisdag den 17:e februari och även varit på radion som sänder under måndag om boken Våra älskade orkade inte leva, skriven av Joanna Björkqvist. Där Kims berättelse finns med. Boken släpps på Kims födelsedag den 16 februari. Han skulle ha blivit 22 år gammal om han fått fortsätta sitt liv.


Jag fick en signerad bok av Joanna, och en helt underbar mugg med mitt namn på i present. Vi fick oss också en underbar heldag i Karlstad och vi passade på att luncha på Spicy Hot mitt emot SVT. En Kyckling i het sojasås, men så värst het var den faktiskt inte när den väl serverades. Jag åt dessutom utan problem, men det berodde väl på att jag stoppade innan jag ens var mätt.

   Min innerliga rädsla för att dumpa i någon annans sällskap. I kväll blir det lite vin och chips för att fira att jag klarat av detta, kändes ju faktiskt helt otroligt nervöst och underligt, men ändå så fint att få ge en bild av mitt barn långt där borta på andra sidan. En av de finaste männsikor jag haft äran att ha i mitt liv.


   Rösta på mig!

Presentation


I am self-employed in the cleaningbuisness. Right now expanding our company so its a full time work.

Bra & Leve Förlags utgivna böcker. Köp här!

FÖLJ mig på FACEBOOK

REKLAMINSLAG

z35W7z4v9z8w

Tänd ett ljus för den du saknar

Boken för de efterlevande

Bloggportalen

HJÄLP MIG ATT RANKAS HÖGRE FÖR ATT BLI VISAD: Tryck på röstaknappen nedan! BloggRegistret.se bloggping

FRISIM

Arkiv

NYHETER

Counter of my visists from 18th of august

Förhindra Självmord

Jag vill förhindra självmord

 

 

Självmordstankar

http://www.spes.nu/index.php

 

Det måste bli en nollvisison för självmorden, går du i självmordstankar eller har du någon när som gjort det, gå gärna ut här och läs.

Minnesalbum för Kim Lindqvist

 

                            

Minnessidor Kim Lindqvist

http://minnesalbum.fonus.se/index.php?page_id=18&sign=336e0d436b245f7f625e8eaa2bac2b38

Sök under dödsannons/minnessidor och efter Kim Lindqvist, Värmland, Sunne

samt

 

För min son Kim Lindqvist

f. 1993-02-16

d. 2011-01-02

 

Minnessida/Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=1357

Hjälpsidor

Prenumeration av SKRIVA

 

Passa på att testa tidningen Skriva genom detta exklusiva erbjudande:

 

http://www.prenservice.se/bestallpren.aspx?titel=105&kampanj=105137

Följ bloggen

Följ Toves Tankar med Blogkeen
Följ Toves Tankar med Bloglovin'

Gästbok

NYTT

Twingly Blog Search link:http://blog.forfattartips.se/ sort:published Fler länkar till bloggen

BLOGGERFY

Länkar

Skaffa Trafik

Översätt Bloggen

Gladapannkakan gratis dejting

 

Gladapannkakan kan du möta livet, framtiden och den stora kärleken. 

 

Fråga mig

367 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS

Skaffa trafik till din sida Gratis

Fixa trafik till din sida

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=angelshare

Tracking

My Topsites List DreamHost Coupon Vardagsbetraktelser bloggar Personligt mobilt bredband My Topsites List SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

fixa trafik till din sida

Bloggportalen

Trafikera blogg

BloggRegistret.se Följ min blogg med Bloglovin My Topsites List Bloggupdate.se BloggRanking Bloggparaden Allmänt
Toppblogg.se Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar Blog Ping Site fansbyte Svenska Bloggar Blogg topplista - Superbloggen.se Bloggparaden Instagram hiphone 4 Besökstoppen bloggdesign

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se